Portacon

Tandrails

Goed en snel geleverd.

Gsm modul

Uw ervaring met Portacon

Snelle levering en een goed produckt

Martinus Wijma

Afstandsbediening

Uw ervaring met Portacon

Bestelling ging uitstekend, maar er was geen enkele handleiding bij en ik heb via de telefoon contact met jullie gezocht en ben uiteindelijk prima geholpen, maar het had efficiënter gekund door een... Bestelling ging uitstekend, maar er was geen enkele handleiding bij en ik heb via de telefoon contact met jullie gezocht en ben uiteindelijk prima geholpen, maar het had efficiënter gekund door een eenvoudige handleiding met verwijzing naar jullie website enzovoort.

Fred

Kit jumper voor garagepoot

Uw ervaring met Portacon

alles prima in orde en goed geleverd. enkel de grotere moer voor op de bout om de riem aan te spannen ontbrak, maar ik had zelf wel zo'n moer liggen, dus dat heeft me niet weerhouden van de... alles prima in orde en goed geleverd. enkel de grotere moer voor op de bout om de riem aan te spannen ontbrak, maar ik had zelf wel zo'n moer liggen, dus dat heeft me niet weerhouden van de installatie af te werken.

Ed Willemstein/particulier.

Lineair hekopener, antenne

Uw ervaring met Portacon

Tijdige levering, goede telefonische ondersteuning.

Ed Scherbeyn

Poortopener en later een afstandsbediening via de telefoon

Uw ervaring met Portacon

Nadat ik een aantal jaren geleden een poortopener had gekocht en toen vriendelijk en deskundig was geholpen werd ik via de nieuwsbrief geattendeerd op de afstandsbediening. Wederom de zelfde... Nadat ik een aantal jaren geleden een poortopener had gekocht en toen vriendelijk en deskundig was geholpen werd ik via de nieuwsbrief geattendeerd op de afstandsbediening. Wederom de zelfde ervaring. Nog telefonisch uitleg gehad en per mail de gebruiksaanwijzing gekregen. Ook het probleem van het niet kunnen betalen via de site werd vriendelijk en deskundig opgelost. Hulde!

Gsmkiezer

Fantastisch product

Leon vis

Afstandsbediening togo ak2

Uw ervaring met Portacon

Benenca Bill poortopener met gsm-module en twee TO.GO zender, recent nog één IO bijbesteld.

Uw ervaring met Portacon

Snelle levering en uitstekende service achteraf, na vragen over installatie.

Kabeldoorvoeren

snelle en correcte levering