Info over orderverloop
8.2/10
8.2/10

Goede service, klantendienst, uitgebreid gamma aan stempels en toebehoren en toegankelijk

De klantendienst heeft mij ontzettend snel geholpen, stonden ook altijd klaar en zorgden ervoor dat ik een correcte bestelling kon plaatsen.

In het winkelmandje kon ik spijtig genoeg niet het voorbeeldje zien van mijn bestelling. Dit zorgde een beetje voor verwarring. De klantendienst stelde me gerust en zei dat dit geen probleem zou... In het winkelmandje kon ik spijtig genoeg niet het voorbeeldje zien van mijn bestelling. Dit zorgde een beetje voor verwarring. De klantendienst stelde me gerust en zei dat dit geen probleem zou veroorzaken.

Perfect

netjes en snel

perfect

Op de website werd expliciet een bepaalde levertermijn vermeld die niet nageleefd werd. Bij antwoord op de orderbevestiging, kwam geen reactie meer.

Reactie RoyalPosthumus.be:

Geachte klant,
Het spijt ons erg, dat de geoderen niet op tijd zijn geleverd.
Geachte klant,
Het spijt ons erg, dat de geoderen niet op tijd zijn geleverd.
Wij hebben wel Uw reactie op de orderbevestigin gelezen en het pakje 2 dagen na bestelling verstuurd. Het automatische mail met de verzendingsbevestiging bleek ons antwoord op Uw aanvrag te zijn - geleive hier te willen excuseren aub.
Na opvolging van het pakje stellen wij vast, dat bpac pas 3 dagen later hebben geleverd. Deze service stelt ontezt ook ons wij zullen en klacht bij onze contact indienen.
Met vriendelijke groeten.
Odette Pitz
RoyalPosthumus

ontzettend snel en netjes verpakt.

nee

Perfect!

Informatieve website, breed aanbod, snelle levering, kwaliteit

Goede en eerlijke service

Ellen

Heel erg snel, prima service. Wij weten waar we onze stempels in de toekomst opnieuw bestellen!

Snelle en perfecte afhandeling

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling