Wieke Hoekstra

Super fijn en makkelijk! snel geleverd en snel opgehaald!

Hallo Wieke
Hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen. We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent!
Groeten,

Bozena Brytanczyk

Snel geregeld.
Zonder problemen geplaatst en opgehaald.

Hallo Bozena
Wat een mooie review
Dank je wel daarvoor
Hier doen we het voor en zijn blij dat u terug kan kijken op een goede service

Fabian

Goed geregeld, snel geleverd en weer opgehaald.

Tips

blok de mogelijkheid voor maandag levering als er in het weekend niet naar gekeken wordt. de container is automatisch naar dinsdag verplaatst. ik ga er vanuit dat als ik m voor maandag reserveer,... blok de mogelijkheid voor maandag levering als er in het weekend niet naar gekeken wordt. de container is automatisch naar dinsdag verplaatst. ik ga er vanuit dat als ik m voor maandag reserveer, dat dit ook kan.

Goedendag Fabian,
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review
We zijn blij dat alles naar wens is geweest
Manuel

Het was echt heel erg. Ze lieten me 201 euro extra betalen door kleine dingen als excuus te gebruiken en te zeggen dat de materialen in de container mix-afval waren.

Goedendag
We hebben contact gehad over de belading van uw container.
U heeft een container bij ons gehuurd voor enkel steenpuin.
In de voorwaarden staat ook vermeld dat er geen ander...
Goedendag
We hebben contact gehad over de belading van uw container.
U heeft een container bij ons gehuurd voor enkel steenpuin.
In de voorwaarden staat ook vermeld dat er geen ander afval in mag zitten, helaas valt uw container dan onder een container voor bouwafval. Dit omdat het dan uiotgesorteerd zou moeten worden.
De Puinbrekers zijn heel streng daarin en er mag geen ander afval in de container zitten.
We snappen dat het vervelend is als er extra kosten betaald dienen te worden.
Alleen dat heeft echter wel te maken met het afval dat in uw container zit.

G.A Biemans

Ronduit belachegelijk

Goedendag
We hebben volop contact gehad de afgelopen tijd en we begrijpen dat de gehele situatie vervelend is. Echter had dit voorkomen kunnen worden door het bestellen van de juiste container vooraf. In dit geval zat er zand in uw container en daar is de levernacier die wij voor uw container (Puin) hadden uitgekozen niet op ingesteld. Zij hebben hier keuringsrapporten voor nodig en bij vele partijen zijn daar strenge voorwaarden bij voor de inname.
Wij hebben hierdoor een andere leverancier moeten inschakelen om een container bij te laten plaatsen, vervolgens het afval over te laten kiepen en mee te laten nemen. Dit alles gaat helaas gepaard met extra kosten en dat is als gevolg van verkeerd afval in de container.
We begrijpen dat het vervelend is dat er hierdoor kosten in rekening gebracht moeten worden.

Tjeerd Van Der Veer - Oskam

Op tijd geleverd

Goedendag
Zoals zojuist besproken is helaas het ophalen van uw container niet naar wens verlopen>
Goedendag
Door een bug in het plansysteem is de ophaalaanvraag tussen wal en schip geraakt en pas na melding dat hij er nog stond is deze fout naar boven gekomen.
Nogmaals excuses voor deze uitloop en hebben een gepaste oplossing klaar staan voor u
Vriendelijke groet

Snel en efficiënt

Goedendag
Dank voor het achterlaten van deze mooie feedback!
Dit is de service waar wij voor staan!
Manuel

Makkelijk te regelen en prettige communicatie, ook telefonisch.

Reactie Praxis-kluscontainer.nl:

Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! We staan graag voor je klaar.
Groeten, Manuel

Remko De Wijs

Perfect! Werd zonder teveel moeite geplaatst en net zo makkelijk weer opgehaald 👌🏻

Groeten,

henk paas