Bestellen ging goed. Ophalen slecht. Een week naar afgesproken ophaaldatum staat de container er nog steeds.

Tops

Snelle reactie, snel beschikbaar, goed geplaatst.

Tips

Ophalen ging mis, koppeling in planning of iets dergelijks. Opnieuw moeten bellen.

Whats-app nummer via site niet bereikbaar (melding: niet gekoppeld aan whatsapp).

Goedendag,
Wat jammer om te horen dat het ophalen niet zo soepel is verlopen, helaas hebben wij het in sommige regio's wat drukker dan we gewend zijn. Hopelijk heeft het niet voor te veel ongemak gezorgd.

Renan Geraldi

Very nice communication and process to receive and also to pick up the container

Hi Renan,
We are glad to hear dat everything went good!
With kind regards,

Geweldig en vlot

Goedendag,
Fijn dat alles lekker makkelijk en vlot is verlopen! We zien je graag weer terug.

Tamara

Aardige meneer die het kwam leveren. Hij belde mij telefonisch op om aan te geven dat de parkeerplek bezet was waar ik het had aangegeven. Hij plaatste uiteindelijk de container 2 meter verder waar... Aardige meneer die het kwam leveren. Hij belde mij telefonisch op om aan te geven dat de parkeerplek bezet was waar ik het had aangegeven. Hij plaatste uiteindelijk de container 2 meter verder waar nog plek was.

Hi Tamara,
We gaan de chauffeur blij maken met je compliment!

Goedendag,
We zijn blij om te horen dat alles goed is verlopen!
Badr

Prima, tijdig geleverd. Wel verwarrend met ophalen. Andere dag gekomen dat werd bevestigd in de mail.

Goedendag
Bedankt voor het achterlaten van deze review

J.G. Bikker

Goedendag
We zijn blij dat u tevreden kan terug kijken op uw bestelling.
We staan graag voor u klaar

Coen Boeije

Prima, geleverd op tijd, ophalen duurde wat langer, verklaarbaar in vakantietijd (half augustus)

Goedendag Coen,
Bedankt voor het achterlaten van deze review
We zijn blij dat alles naar wens is verlopen.

R Mircea

All good.

Tops

Kudos to Marcel, the driver, who helped with getting everything loaded in 15mins.

Hello Mircea,
Glad to hear that everything went well! We will reward the driver for this performance.
With kind regards,

Erg tevreden

Reactie Praxis-kluscontainer.nl:

Bedankt voor je positieve review, dit horen wij graag!