Met gemak digitaal decontainer besteld. Online goede duidelijke instructies.
Ook ben ik tevreden over het makkelijk digitaal melden dat de container kan worden opgehaald.

Tops

Digitaal gemak!

Tips

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
We zijn blij dat alles naar wens is geweest!

Hallo
Fijn dat je tevreden bent met onze service! Hier doen we het voor. Bedankt en fijne dag!

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
We zijn blij dat alles naar wens is geweest!

K. van Baarlen

Ik vind het onverteerbaar dat ik s'morgens om 06.00 uur op de dag van levering een mail krijg met de mededeling dat de container op een bepaalde manier wordt geladen en bij mij dus achterstevoren... Ik vind het onverteerbaar dat ik s'morgens om 06.00 uur op de dag van levering een mail krijg met de mededeling dat de container op een bepaalde manier wordt geladen en bij mij dus achterstevoren aan de overkant in een parkeervak komt te staan. De stratenmaker kan er dus niet bij en moet steeds helemaal omlopen om de stenen kwijt te kunnen. Ze zijn hem komen draaien de dag erna maar koste wel 95 euro. Schandalig. Als jullie die mail sturen gelijk met de bestelling dan weet je dat van tevoren.

Goedendag
Het plaatsen van een container gebeurd altijd op 1 manier.
Goedendag
Het plaatsen van een container gebeurd altijd op 1 manier.
De container wordt van de achterkant van de wagen afgezet, met de opening naar de achterkant. Begrijpelijk dat in sommige situaties, dit met het vullen niet ideaal is.
Ik zie dat er inderdaad een bedrag van 95,- is belast voor het verzetten van de container. Normaal komen deze kosten uit op 125,-.
We zullen uw tip mbt eerder versturen van deze info meenemen in ons verbeteringsproces.
Ook zal ik in uw klantenkaart een standaard korting vermelden op volgende bouwafvalcontainers

Zeer positieve ervaring. Goede levering en de man die de container kwam brengen heeft hem precies gezet waar we hem wilde hebben.

Goedendag
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! We staan graag voor je klaar.
Groeten

Dhr groot

Snel en makkelijk

Hallo
Manuel

De container werd volgens afspraak netjes neergezet en weer opgehaald.

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
We zijn blij dat alles naar wens is geweest.

Abdelkrim Bouzegou

Perfect

Groeten

Caroline Galavazi

Voor de 2e keer via Praxis besteld, perfecte afhandeling!

Goedendag
Hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen. We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent!
Manuel

Goed bevallen, snelle service.

Goedendag
Dat is waar we voor staan!
Doet ons goed dat we service naar wens was.
Heel fijn weekend alvast