Klantvriendelijk-heid

De Rugshop bvba

Uitstekend+ zeer snel

Ben J. G.Gh. Pirard, auteur

Zeer goede en betrouwbare ervaring

bovenstaande argumenten zijn allemaal sterke punten

Mogelijk ligt het aan onstabiele software van mijn on-line Telenet mail, maar de email met de factuur verdween toen ik hem aanklikte en blijft onvindbaar. Ik suggereer om on-line betaling te... Mogelijk ligt het aan onstabiele software van mijn on-line Telenet mail, maar de email met de factuur verdween toen ik hem aanklikte en blijft onvindbaar. Ik suggereer om on-line betaling te voorzien of de factuur snel een tweede keer te zenden, maar in ieder geval vroeger . Ik zal proberen ze via mijn login op de site terug te vinden

Correct

Kleine oplagen zijn ook mogelijk

Wouter

Snel en kwalitatief. Ook een verzend wijziging is goed doorgevoerd.

Geen visa kaart nodig.

De Bierkamer

SUPER !!!
Om 13u een bestelling geplaatst en de dag nadien om 11u00 thuis geleverd !!!

Goede prints, snelle verwerking, soms te snel waardoor er foutjes in kunnen sluipen.

Levering, bereikbaarheid, flexibiliteit

Het werken met de kortingen kan een stimulans zijn om te kopen. Echter de bedragen worden zo onzuiver. Op de factuur is niet te zien met welke korting je nu te maken hebt. In mijn geval is dat ook... Het werken met de kortingen kan een stimulans zijn om te kopen. Echter de bedragen worden zo onzuiver. Op de factuur is niet te zien met welke korting je nu te maken hebt. In mijn geval is dat ook nog een dubbele korting door het plaatsen van een banner op mijn site. Mijn advies is om dit op de facturen zichtbaar te maken.

bart delahaye

Eerste ervaring: gemakkelijk, goedkoop, maar geen correcte levering (wat toch het belangrijkste is).

Bestelgemak via de website

- fout bij levering (dit was mijn eerste kennismaking met het bedrijf en de levering klopte niet).
- rechtzetting: was ok, maar te traag. Ik heb mijn documenten een halve dag te laat gekregen.

Annemie

Ik bestel steeds bij prijsprinter, omdat ik tevreden ben.

Vaak bestel ik meerdere producten tegelijkertijd, en daarvoor moet ik steeds opnieuw beginnen. Ik stuur dan een mail met de vraag om de bestellingen te groeperen, en maar eenmaal postkosten aan te... Vaak bestel ik meerdere producten tegelijkertijd, en daarvoor moet ik steeds opnieuw beginnen. Ik stuur dan een mail met de vraag om de bestellingen te groeperen, en maar eenmaal postkosten aan te rekenen. En dat gebeurt heel correct.

Het zou veel makkelijker zijn als men na het inbrengen van een bestelling de mogelijkheid voorziet om nog iets anders te bestellen. En dan zou er ook maar één factuur zijn, minder werk voor beide kanten.

Algemeen zeer tevreden

kwaliteit produkt.
concurrentiële prijs.
Algemeen van begin tot einde ( bestelling, produkt, opvolging, levering, betaling), alles OK.

Zeer goed. Kwaliteit zeer goed

Product en levering.

De site kan wellicht eenvoudiger. Er zijn ook een aantal pages waarop objecten ontbreken.