Klantvriendelijk-heid

Very good people, quality, price and speed... simply amazed

fast, good price perfect

add more products.. gotprint, vistaprint has many more options..

Goede service voor een goede prijs.

Omdat ik de site niet goed had begrepen had ik een verkeerde bestelling geplaatst. Een van de medewerkers was dit opgevallen en ik werd direct gebeld. De behulpzaamheid was erg goed.

De website is niet altijd meteen duidelijk. Het zou helpen als na het kiezen er een plaatje verschijnt van de verschillende keuzes die je hebt gemaakt. Nu blijft het bij de woorden
Ik hou...
Ik hou persoonlijk niet zo van gokken en dus ook niet van het rad van avontuur. Het geeft mij het gevoel dat ik ook een ander kortingspercentage had kunnen hebben en dat voelt niet altijd goed.

Godrie Corneel

Fantastisch

Zeer gemakkelijke en vlugge prijsberekening voor de producten die je nodig hebt. Zeer groot pluspunt!
Bij de concurrentie is dit niet het geval.
Betaling na levering met overschrijving.

neen

Zeer vlotte opvolging van opdracht, goede drukkwaliteit, snelle levering. Aangename verkoopcontacten.

Snelheid & correctheid

Vlot, stipt, goede kwaliteit. Zoals i, verwacht had

Goed idee van de prijs. Alles online. Snelle levering

Gebruik van upload sites. Gaat veel sneller.
Wetransfer.com

Guy de Smit

Perfecte service

correcte communicatie via telefoon/mail

Heidi Giger

Ik wist niet zo goed hoe ik m'n order het beste kon ingeven (het was de eerste keer dat ik online kopies bestelde). En na een vraag per e-mail, kreeg ik meteen duidelijk antwoord. (En nog een mooie... Ik wist niet zo goed hoe ik m'n order het beste kon ingeven (het was de eerste keer dat ik online kopies bestelde). En na een vraag per e-mail, kreeg ik meteen duidelijk antwoord. (En nog een mooie korting bovendien.) Levering was op de gevraagde dag. Dus mijn ervaring was zeer positief.

Klantvriendelijk. Behulpzaam. Snel. Zeer tevreden met de kwaliteit.

Snelle levering, nette afhandeling

Foto's bij zetten van hoe het eindresultaat er zal uitzien