Klantvriendelijk-heid

aasem vzw

Ik heb voor de eerste keer affiches en flyers laten drukken via prijsprinter. Ik was bezorgd omtrent de marges, of alles wel netjes in lay-out zou blijven. Dit was zeker het geval! Enkel bij de... Ik heb voor de eerste keer affiches en flyers laten drukken via prijsprinter. Ik was bezorgd omtrent de marges, of alles wel netjes in lay-out zou blijven. Dit was zeker het geval! Enkel bij de flyers waren de kleuren van de titel anders, niet zoals oorspronkelijk. Dit vond ik jammer, maar kon er wel mee door. Ik had eerst telefonisch contact voor info en dit was duidelijk en op vriendelijke wijze gebracht. De levering was snel, de derde dag had ik alles, super! De prijs was beduidend minder dan waar ik anders met mijn affiches naar toe ging.

Snelle levering - accurate info - overzichtelijke site - democratische prijzen

Graag nakijken op lay-out. De kleur van de affiches was helemaal goed zoals bijgevoegd pdf, maar bij de flyers liep dit mis in de titel.

Roelens Janique

Zeer goed overall, correct, snel, vriendelijk

zeer klantvriendelijk, bij een twijfel geval wordt onmiddelijk getelefoneerd

een aanpassing aan bestelling op de site resulteerd in het aantal prints dat dan terug naar het 'default' aantal prints wordt gezet, namelijk op '2', waardoor ik als niet zo snuggere gebruiker reeds... een aanpassing aan bestelling op de site resulteerd in het aantal prints dat dan terug naar het 'default' aantal prints wordt gezet, namelijk op '2', waardoor ik als niet zo snuggere gebruiker reeds 2 maal 2 dezelfde boeken heb aangekregen,

vandamme

Zeer goed

MIsschien kan er een voorbeeld van " pre-print" worden aangeboden met de aanbrenging van de binding of gaten of ringen.

Tijdens het bestellen dacht ik 35 exemplaren te hebben besteld, maar uiteindelijk vond ik nergens mijn bestelinfo terug.

Ik stuurde een mailtje, maar kreeg nooit reactie.

Languages4Results

Zeer goed

gemak en snelheid

we laten onze cursussen bij jullie drukken en bij intensief gebruik laten de ringen vrij makkelijk los.

V.Z.W. Four-Wheels

Zeer duidelijke communicatie.

Op elk vlak.

Stefan Lanssens

Uitstekend

Kwaliteit en respons

Laatste pakje heeft een rondreis gedaan in Duitsland

Prima ervaringen! De printkwaliteit is zeer goed. De documenten worden steeds snel geleverd. Bovendien is het gemakkelijk om de printopdrachten digitaal door te geven.

*printkwaliteit documenten in kleur
*snelheid van de levering
*bestelgemak

Voeding op maat

Uitstekend: ik druk dieetlijsten af

Makkelijke website
Snel oplaadbaar
snelle service

Gratis levering?

TS

Top

Snelheid, kwaliteit

Meer mogelijkheden, meer info op website.
Templates ter beschikking stellen