Kwaliteit geleverd werk

Besteld op 05-10 en op 13-10 nog steeds geen drukwerk of factuur ontvangen. In mijn account staat bij het orderoverzicht een icoontje met een vrachtwagen en Wacht op betaling. Nergens staat waar ik... Besteld op 05-10 en op 13-10 nog steeds geen drukwerk of factuur ontvangen. In mijn account staat bij het orderoverzicht een icoontje met een vrachtwagen en Wacht op betaling. Nergens staat waar ik het bedrag dan moet overmaken.

Indien u Prijsprinter vond via Google, welke zoekwoorden gebruikte u?

Duidelijkheid over betaling en leverdatum

Kurt Waelbroeck

Positief. ze zijn ook niet te beroerd om een fout toe te geven en meteen recht te zetten. Vlotte service!

Prijs - kwaliteitsverhouding

Iets gebruiksvriendelijkere software voor maken cover van een boek.

Sander

Prima kwaliteit printwerk voor een scherpe prijs (al had ik een iets snellere levering verwacht).

Goede rekenmodule om de kosten van je printwerk te berekenen. Je weet direct waar je aan toe bent

Een verwachtte levertijd vermelden bij de terugkoppeling dat het printwerk in behandeling is genomen. Eerder waren opdrachten binnen twee werkdagen klaar en verzonden en ik was er ditmaal ook vanuit... Een verwachtte levertijd vermelden bij de terugkoppeling dat het printwerk in behandeling is genomen. Eerder waren opdrachten binnen twee werkdagen klaar en verzonden en ik was er ditmaal ook vanuit gegaan dat het zo snel zou gaan. Nu duurder het echter 5 werkdagen (ook nog wel snel maar ik had onze klant toegezegd eerder te leveren...).

Indien u Prijsprinter vond via Google, welke zoekwoorden gebruikte u?

Ik heb eerder besteld en ik ga rechtstreeks naar de site

International BIGGLES Association

Prima en duidelijke website, vlotte afhandeling van orders, meedenkend en leuke kortingsacties

bb

C v. Adrichem

De eerste keer dat ik er gebruik van maak.
Ik vind dat het erg lang duurt voor de aflevering.

kan ik nog niets over zeggen

kan ik nog niets over zeggen

Prima geregeld en goede prijs-kwaliteit verhouding

Mauk Burgdorffer

Ze zijn goedkoop. Bestellen is simpel via de website. Bestelling is om onduidelijk reden niet uitgevoerd. Telefonisch zijn ze slecht bereikbaar (wachttijd > 1uur). Op mail wordt snel gereageerd.... Ze zijn goedkoop. Bestellen is simpel via de website. Bestelling is om onduidelijk reden niet uitgevoerd. Telefonisch zijn ze slecht bereikbaar (wachttijd > 1uur). Op mail wordt snel gereageerd. Vriendelijk en behulpzaam

Prijs. Betaling achteraf.

Telefonische bereikbaarheid. Duidelijker aangeven voor welke producten het 6% BTW geldt (bijvoorbeeld bladmuziek)

Goede ervaring

Neen

als je foto’s ziet wat niet helemaal klopt zou het fijn als er gebeld zou worden

Bekend bij reisorganisatie