Kwaliteit geleverd werk

Prima prijs kwaliteit goede servic

Zeer goeie ervaring met prijsprinter.nl voor het maken van een almanak.

Heel klantvriendelijk via de telefoon en snelle reactie via mail. Goeie hulp over programma's zoals Indesign, maar ook over de mogelijkheden en het juiste advies voor het plan dat je als klant hebt.

De website zou nog wat meer informatie kunnen bevatten over de mogelijkheden en wat precies het verschil is tussen de mogelijkheden . Echter na telefonisch of mailcontact werd de site duidelijker.

samen reizen

Snelle service prima print

de prints zijn snel in huis. bedrijf heeft veel vertrouwen in zichzelf door betaling achteraf

ik zou wel een voorbeeld aan willen kunnen klikken bij een geniet exemplaar zodat ik zekerheid heb mijn bladzijdes goed ingegeven te hebben

Annemarieke

Erg tevreden met dit bedrijf. Mijn product kon sneller geleverd worden dan bij een ander. De meneer aan de telefoon was erg vriendelijk en het geleverde product is prachtig. Ik ben er erg blij mee.

Boek inbinden

Eenvoudig om via de website te bestellen, vlotte levering, prima resultaat!

goede prijs - kwaliteit verhouding

nvt

Vincent Gerdsen

Goede dienstverlening

Deskundig, punctueel en helder.

Prima, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.

Zie boven

Was bekend

Paul Van Hoof

Via Stichting Buitenhof komen we jaarlijks bij u terecht. Zijn steeds verwonderd van de mogelijkheden die er zijn. Dit jaar is het wel mis gelopen. Heeft te maken met het feit dat wij in België... Via Stichting Buitenhof komen we jaarlijks bij u terecht. Zijn steeds verwonderd van de mogelijkheden die er zijn. Dit jaar is het wel mis gelopen. Heeft te maken met het feit dat wij in België wonen en dat daar onze bestelling dan ook dient geleverd te worden. Dus nu een slechte beoordeling voor levering. Vorige jaren is het steeds correct verlopen.

Duidelijke info hoe de bestelling dient te gebeuren.

Voor Belgen zijn er problemen met het invullen van de postcode en het telefoonnummer. Omdat het niet lukte hebben,we dan maar het telefoonnummer van de Stichting Buitenhof in Gouda ingevuld.... Voor Belgen zijn er problemen met het invullen van de postcode en het telefoonnummer. Omdat het niet lukte hebben,we dan maar het telefoonnummer van de Stichting Buitenhof in Gouda ingevuld. Misschien kan er aangegeven worden welke letters er bij ons postnummer, dat enkel uit vier cijfers bestaat, dienen ingevuld te worden. En ook een oplossing voor een buitenlands telefoonnummer graag.

Indien u Prijsprinter vond via Google, welke zoekwoorden gebruikte u?

Zijn we niet zo mee bekend. Laten dit aan het jongere cliënteel over.

Drukkerij Rijpsma BV

Snel, communicatief prima

communicatief prima

sterkere verpakking

Goede ervaring, prima kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering, in overleg ook andere zaken mogelijk.