Kwaliteit geleverd werk

Goeie service. Snel. Netjes.

Snel, goede kortingsacties,

Bij bevestiging van de bestelling is er geen vermelding meer van definitiefe prijs. Zou wel wenselijk zijn.

M van Marle Consultancy

Leveringen zijn altijd van een zeer goede kwaliteit.

Eenvoudige manier van bestellen

Dit jaar zal ik regelmatig wetboeken moeten laten drukken en van de 900 blz. staan er 4 in kleur. Nu is er alleen de mogelijkheid zwart-wit of kleur. Het zou handig zijn als ik kon aangeven dat ik... Dit jaar zal ik regelmatig wetboeken moeten laten drukken en van de 900 blz. staan er 4 in kleur. Nu is er alleen de mogelijkheid zwart-wit of kleur. Het zou handig zijn als ik kon aangeven dat ik alleen bijvoorbeeld blz 56 en 57 in kleur wil de rest zwart-wit.

Poistief, snel en meedenkend

Snel, mee denkend

W.H. Polet

Hoewel ik als particulier regelmatig slechts 1 of 2 exemplaren tegelijk bestel, word ik toch steeds erg goed en vriendelijk geholpen als ik advies nodig heb!

De prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend, en er wordt altijd erg snel geleverd.

Eerst bestelde ik losse bladen die ik dan zelf moest inbinden, de laatste bestellingen koos ik garenloos inbinden, omdat ik dan gelijk een mooie omslag krijg. Maar ik zou ook heel graag de... Eerst bestelde ik losse bladen die ik dan zelf moest inbinden, de laatste bestellingen koos ik garenloos inbinden, omdat ik dan gelijk een mooie omslag krijg. Maar ik zou ook heel graag de mogelijkheid zien een binding te bestelling die verder open kan (met garen gebonden?, ook al duurt het leveren dan waarschijnlijk langer en is het wat duurder). \Of nog beter: helemaal (vlak) te openen boeken!

Indien u Prijsprinter vond via Google, welke zoekwoorden gebruikte u?

Prijsprinter invoeren is genoeg...

Versluijsen

Zakelijk. Klantgericht.

Zie boven

Snel, prima kwaliteit en voor een redelijke prijs.

BV De Manning

Snelle levering, prijs / kwaliteit is super

Indien u Prijsprinter vond via Google, welke zoekwoorden gebruikte u?

geen idee

Zijn zeer flexibel en hebben het op tijd af

De locatie voor het ophalen is een beetje rommelig

d'n Mastendol

Goed geregeld snelle service perfect resultaat

snel, goede prijs , afspraken worden goed nagekomen

Good Work Personnel Development

Bestelling voor drukwerk opleidingen. Grote hoeveelheid en op kleur. Goede service en klantgerichtheid.

Eenvoudig te bestellen en goede prijs indicator. Mogelijkheid tot proefdruk.

Diverse papierformaten nog onduidelijk.