snelle levering
nee
In principe positief. Alleen bij de bevestiging van de opdracht worden de gegevens van die opdr\acht niet altijd correct vermeld. Gelukkig heeft dat tot nu toe geen vervelende consequenties.
Neen
Persoonlijk contact
Snelheid levering betrof de proefdruk, verwacht dat de productie even snel wordt geleverd
Heb moeite met het rad van 'korting'. Ik begrijp dat u iets wilt of moet doen met onderbezetting in de productie, maar bij het plaatsen van een order dringt zich de gedachte op : ik heb te veel...
gemakkelijk te gebruiken
nee
Correct, zorgvuldig, kortom zeer tevreden
Zorgvuldigheid, snelheid, kwaliteit
Het zou goed zijn als de bestelling geplaatst is, een voorbeeld op uw site te zien hoe het er uit gaat zien.
Prima service, hele goede prijs - kwaliteit verhouding. Mensen die met je meedenken ipv enkel alleen maar een opdracht uit te voeren.
Werken klantgericht, niet duur, goede kwaliteit
Goede ervaringen, nu al een aantal jaren.
Doet wat het belooft. Snelle levering en de kwaliteit is goed.
Is gied zo.
Betrouwbare en snelle leverancier
Het gemak.
In een geleverde partij (geniete sets) zitten vaak wel wat sets die slordig geniet zijn. Is verbeterpunt.
Erg snel en goedkoop maar de kwaliteit van het drukwerk, en dan vooral de foto's vond ik onder de maat. Dan kun je het beter wat duurder maken en betere kwaliteit..
Snelle levering, goedkoop
Kwaliteit drukwerk van de foto's kan beter. Kleur klopt niet en foto's waren niet scherp afgedrukt