Kwaliteit geleverd werk

Uitstekende service en kwaliteit

Buurtvereniging De Manning

Ik gebruik Prijsprinter reeds jaren, en naar volle tevredenheid.

Zij leveren supersnel, en met uitstekende kwaliteit

Geen. Gewoon op deze voet verder gaan

Marieke ter Haak , Radio Op Volle Kracht

Niet voor herhaling vatbaar, er wordt niet naar de offerte afspraken gekeken. Geen advies en leveren gewoon iets terwijl de leverdatum nog in de toekomst lag.

prijs

Ik heb allereerst een opdracht geplaatst voor 15 juli, er is totaal niet op die datum gelet.
De volgende heb ik onverwacht, door een verrassing, de opdracht geannuleerd, maar toen was de opdracht al uitgevoerd en onderweg. Er is dus totaal niet opgelet op de wensen van de klant mbt de uitleverdatum. Gewoon direct uitgevoerd terwijl dat niet in de offerte en opdracht stond. Ik heb ruim betijds de opdracht geannuleerd, nl de volgende dag, terwijl uitleverdatum op 15 juli stond.

Henk Groeneveld

Sinds een aantal jaren laat ik als particulier zo nu en dan boekjes in A5 formaat drukken bij de Prijsprinter. Service is in 1 woord voortreffelijk.

Alles hierboven genoemd

Klantvriendelijk, snel, mee denkend

Klantvriendelijk en snel

Vereniging Bewoners van het Goese Meer

Voor de eerste keer een opdracht verstuurd en alles is exact volgens de beschrijving op de website verlopen. Een aanrader!

De vele mogelijkheden die het bedrijf biedt in combinatie met een scherpe prijs.

Stop met die korting carrousel en maak de prijzen standaard bv. 10%-15% goedkoper.

Gert van der Vegt

Reeds 3 jaar een goede ervaring,echter met de laatste bestelling niet correct afgehandeld en ook de afhandeling laat tot nu toe zeer te wensen over. Na een klacht te hebben neergelegd en ook... Reeds 3 jaar een goede ervaring,echter met de laatste bestelling niet correct afgehandeld en ook de afhandeling laat tot nu toe zeer te wensen over. Na een klacht te hebben neergelegd en ook telefonisch contact te hebben gehad en daarna nogmaals een mail hoe de klacht zal worden afgehandeld, nog steeds geen reactie! Vind dit tot nu toe zeer onprofessioneel en zal hier ook naar handelen.

Normaal gesproken wordt er goed werk gekeverd,echter bij klachten wordt er door het bedrijf aan de noodrem getrokken en heb ik na 3x contact te hebben gehad nog altijd geen antwoord wat men eraan... Normaal gesproken wordt er goed werk gekeverd,echter bij klachten wordt er door het bedrijf aan de noodrem getrokken en heb ik na 3x contact te hebben gehad nog altijd geen antwoord wat men eraan wil gaan doen!

After sales en bij twijfel contact zoeken met de opdrachtgever

IVKO Amsterdam

Heel goed, professioneel en snel.

Bel contact was erg goed, ik had een fout gemaakt in mijn bestelling en dit was goed opgelost.

Dat de aantal bladzijdes ook inclusief de kaften zijn - - dat dit vermeld wordt op jullie website.

Wat je bestelt krijg je geleverd.

Janny

Het was prima. Zelfs boek wat breder gemaakt lijkt mij om tekst erop te krijgen.Het was nl m'n allereerste fotoboek ooit. Dus positief