Ik gebruik Prijsprinter reeds jaren, en naar volle tevredenheid.
Zij leveren supersnel, en met uitstekende kwaliteit
Geen. Gewoon op deze voet verder gaan
Niet voor herhaling vatbaar, er wordt niet naar de offerte afspraken gekeken. Geen advies en leveren gewoon iets terwijl de leverdatum nog in de toekomst lag.
prijs
Ik heb allereerst een opdracht geplaatst voor 15 juli, er is totaal niet op die datum gelet.
De volgende heb ik onverwacht, door een verrassing, de opdracht geannuleerd, maar toen was de...
Sinds een aantal jaren laat ik als particulier zo nu en dan boekjes in A5 formaat drukken bij de Prijsprinter. Service is in 1 woord voortreffelijk.
Alles hierboven genoemd
Klantvriendelijk, snel, mee denkend
Klantvriendelijk en snel
Voor de eerste keer een opdracht verstuurd en alles is exact volgens de beschrijving op de website verlopen. Een aanrader!
De vele mogelijkheden die het bedrijf biedt in combinatie met een scherpe prijs.
Stop met die korting carrousel en maak de prijzen standaard bv. 10%-15% goedkoper.
Reeds 3 jaar een goede ervaring,echter met de laatste bestelling niet correct afgehandeld en ook de afhandeling laat tot nu toe zeer te wensen over. Na een klacht te hebben neergelegd en ook...
Normaal gesproken wordt er goed werk gekeverd,echter bij klachten wordt er door het bedrijf aan de noodrem getrokken en heb ik na 3x contact te hebben gehad nog altijd geen antwoord wat men eraan...
After sales en bij twijfel contact zoeken met de opdrachtgever
Heel goed, professioneel en snel.
Bel contact was erg goed, ik had een fout gemaakt in mijn bestelling en dit was goed opgelost.
Dat de aantal bladzijdes ook inclusief de kaften zijn - - dat dit vermeld wordt op jullie website.
Wat je bestelt krijg je geleverd.