Kwaliteit geleverd werk

De bestellingen zijn altijd goed verzorgd en worden snel geleverd. Een pluim voor dit bedrijf.

Mooie afwerking, goed product en snelle levering.
Ook de extra korting is mooi meegenomen!

Praktijk Rianne Schoenmakers

Heel goed

persoonlijke benadering

is niet echt een verbeterpunt denk ik, maar ik heb deze keer weer gewoon wit papier besteld voor mijn visitekaartjes, maar ik vind de kleur, in vergelijking tot de eerdere bestelling, niet zo mooi... is niet echt een verbeterpunt denk ik, maar ik heb deze keer weer gewoon wit papier besteld voor mijn visitekaartjes, maar ik vind de kleur, in vergelijking tot de eerdere bestelling, niet zo mooi geworden. het lijkt toch een beetje 'viezig', alsof ik biotop had besteld, maar dan ietsje minder erg.

C.Brauwers.

Goede service gehad.

Telefoon moeten plegen en perfect geholpen door jullie medewerker.

geen.

Snel, hoge Kwaliteit, betrouwbaar. Aanrader!

snelle levering
hoge kwaliteit
scherpe prijs
mooi acties

Voor een leek is het even goed kijken wat er bedoeld wordt ivm "vakjargon" op site.
Maar dit zal zijn omdat ik een vereniging vertegenwoordig dus meer soort particulier ipv zakelijk drukwerk.

Goede kwaliteit met een snelle levertijd

Toevoegen van een inlogmodule zodat je eerdere bestellingen kunt inzien en niet iedere keer alle gegevens hoef in te voeren.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle levering en vriendelijk en kundig personeel.

Rob Salomonson

Zonder meer goed

snelle afhandeling , Goed verpakt, netjes afgewerkt

Meer info op de site over de aanlever mogelijkheden. Afloop?? hoeveel mm afloop?? wel of geen pas kruizen. Of wellicht keuzes. Dit is de reden waarom ik eerste twee laag beoordeeld heb. Ik heb hier... Meer info op de site over de aanlever mogelijkheden. Afloop?? hoeveel mm afloop?? wel of geen pas kruizen. Of wellicht keuzes. Dit is de reden waarom ik eerste twee laag beoordeeld heb. Ik heb hier over gebeld en werd zeer netjes te woord gestaan . Maar als het duidelijk op de site had gestaan zou het werk aan alle kanten schelen

Shoeboxmemo bv

prima

prima

Prima! eenvoudige manier van werken, snelle verwerking en levering, prima kwaliteit!

DIT IS EEN HEEL GOED BEDRIJF

NAAST DAT DE ZAKEN GOED ZIJN GEREGELD, ZIJN DE MENSEN VAN PRIJSPRINTER GOED INSTAAT OM PERSOONLIJK TE BLIJVEN, JE TEGEMOET TE KOMEN EN JE TE VERRASSEN MET MOOIE PRODUCTEN

SOMS LEVER IK IETS AAN WAAR EEN FOUTJE IN ZIT, WITTE RAND, OF FOUT BIJ OMZETTING VAN PPT NAAR PDF, DAT WORDT NIET ALTIJD GEZIEN. MAAR WEET EIGENLIJK NIET OF IK DAT MAG VERWACHTEN, ZOU WEL LEKKER... SOMS LEVER IK IETS AAN WAAR EEN FOUTJE IN ZIT, WITTE RAND, OF FOUT BIJ OMZETTING VAN PPT NAAR PDF, DAT WORDT NIET ALTIJD GEZIEN. MAAR WEET EIGENLIJK NIET OF IK DAT MAG VERWACHTEN, ZOU WEL LEKKER ZIJN...