Kwaliteit geleverd werk

Prima!

Toen bleek dat er een bestelling niet goed was doorgekomen toch snel naar een oplossing gezocht en uitgevoerd.

N.v.t.

Van Leijen Academie

Snel, klantvriendelijk en mooie producten

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Eh.....

Gosia Vissers /Majavi MultiMedia

Heel fijn bedrijf :-)
Goede kawliteit van drukwerk en ze komen alle toezeggingen na, stip op tijd

Ik weet altijd waar ik aan toe ben

op basis van de laatste opdracht - geen :-)

Economielokaal.nl

Super!

Het overzicht van een order zou nog iets completer kunnen. Er ontbreekt een aantal gegevens.

Prima kwaliteit en leuke kortingen. Ook al gaat het om een grotere of een kleinere bestelling, Prijsprinter.nl blijft even correct en vriendelijk. Een fijn bedrijf om mee te werken!!!

Grote of Kleinere bestellingen. Het is voor PrijsPrinter.nl geen probleem.
De uitleg is duidelijk en dat is fijn als je niet echt veel bedreven bent met het maken van drukwerk.
Al met al...
Grote of Kleinere bestellingen. Het is voor PrijsPrinter.nl geen probleem.
Al met al een bedrijf dat goed en vertrouwd werk levert.
Leuke kortingen boven op de al gunstige prijzen.
Ik blijf mijn bestellingen gewoon bij Prijsprinter.nl doen!!!!

Ik wil wel eens problemen hebben met het invullen van de kortingscodes maar dat is meer mijn onkunde..

Diverse malen contact gehad over onze bestelling. Erg prettig en over het algemeen dezelfde dag reactie.

Blue-star Holland

Snel, en correct

Op de factuur alle details aangeven van de bestelling. Zoals dikte en papiersoort voor en achterkant.
Zodat bij een bijbestelling het gemakelijkmis dezelfde bestelling op te geven.
Nu...
Zodat bij een bijbestelling het gemakelijkmis dezelfde bestelling op te geven.
Nu isnamelijk niet meer terug te vinden wat er precies besteld is.

Prima.

Omdat het mij niet lukte de bestelling te plaatsen ben ik op een ontzettend vriendelijke manier geholpen.

Misschien voor wat oudere mensen de bestelling plaatsen iets makkelijker maken, maar dat zal mij er niet van weerhouden zeer snel weer gebruik te maken van uw diensten

Zeer correcte afhandeling van zaken

Snelheid van leveren

De website geeft goede informatie. Ondanks dat had ik een goed telefonisch contact met prijsprinter. Een per email aangevraagde offerte werd naar twee dagen beantwoord. Direct bestellen op de... De website geeft goede informatie. Ondanks dat had ik een goed telefonisch contact met prijsprinter. Een per email aangevraagde offerte werd naar twee dagen beantwoord. Direct bestellen op de website ging snel. Ben zeer tevreden

goed telefonisch contact. Snelle levering. Hoge kwaliteit

Sneller reageren op offerteaanvraag per email.