Kwaliteit geleverd werk

Peter Schoenmaker

Ik ben zeer tevreden

Zeer klantvriendelijk, uitstekende kwaliteit en fijne prijs!!!!

Ja zeker, de uitstekende klantvriendelijkheid, meedenken, uitproberen en adviseren. Ik hoorde dit al van iemand anders die bij jullie een opdracht had uitstaan. Blue Star Holland - namens wie ik nu... Ja zeker, de uitstekende klantvriendelijkheid, meedenken, uitproberen en adviseren. Ik hoorde dit al van iemand anders die bij jullie een opdracht had uitstaan. Blue Star Holland - namens wie ik nu gewerkt heb.
Werken met een proefdruk is echt fantastisch kwaliteits aanbod! Geprint zijn fouten voor mij veel beter eruit te halen.
Op basis van de drukproef heb ik kwaliteit geleverd werk als uitstekend aangegeven. Alle vertrouwen in de eindaflevering.

Ik zou ze graag geven als ik ze had.

Avondvierdaagse Dorst

Drukwerk in goede kwaliteit geleverd, telefonisch benaderbaar groot pluspunt.

Vlotte service, snelle levering

SMZ Training en Support

We bestellen dit jaar behoorlijk wat bij Prijsprinter en SMZ is tevreden!

Kwaliteit is goed. Informatie over het leveren is goed geregeld!

Super vriendelijk denken goed mee. Ook al ben je niet zo handig klant is koning. Volgende keer weer

Ton Lensvelt

Klantvriedelijke methode voor aanlevering met adequate ondersteuning. Goede kwaliteit eindproduct tegen concurerende prijs. Snel en betrouwbaar.

Sabrina

Zeer goed!

Klanteservice was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, eindproduct prima in orde!

Mijn order staat nog steeds op "in productie" terwijl ik hem inmiddels al binnen heb. updaten van orderstatus in geval van een gelijmde brochure gaat dus niet altijd goed

Probleemloos besteltraject. Supersnelle levering.

Probleemloos besteltraject. Supersnelle levering.

Goed ervaring

Mooie en betaalbaar drukwerk