Kwaliteit geleverd werk

Hans

Goede kwaliteit, snelle levering. Vaak acties op de prijs, maar dat betekent ook....goed opletten!

Ik bestel meerdere keren per jaar, en Prijsprinter.nl levert iedere keer goed werk af.

De prijs voor drukwerk wordt dagelijks bepaald op de site, obv 'Klik voor je korting'. Daarnaast heeft prijsprinter regelmatig acties met (hoge) kortingen. Ik heb dit keer mijn bestelling geplaatst... De prijs voor drukwerk wordt dagelijks bepaald op de site, obv 'Klik voor je korting'. Daarnaast heeft prijsprinter regelmatig acties met (hoge) kortingen. Ik heb dit keer mijn bestelling geplaatst precies tussen 2 acties in. De ene actie liep af op 30 april, de volgende actie geldt vanaf 12 mei. Beide acties hebben een korting van 40%. Ik heb op 10 mei besteld, tegen een korting van 20%. Hiermee ben ik bijna EUR 90 aan voordeel misgelopen, en dat voelt achteraf toch wel jammer.

Snel en vriendelijk!

Debby

Snel, vriendelijk en de goedkoopste. Bestellen is eenvoudig, kan ook per mail. Snelle levering. Je zit niet vast aan software om foto's of plaatjes te laten printen

Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd om pagina's met foto's aan te leveren.

NOB opleidingen

Snelle levering en keurige kwaliteit.

Zoals altijd, snelle en keurige service.

Zeer goede ervaring: constant wordt prima kwaliteit geleverd, vlotte levering, heldere communicatie

Prijs-kwaliteit-verhouding

Martin Leeuwis Publicaties

Goed, snel en prijsvriendelijk. Was al klant van nextprint.

Snel, goede kwaliteit, vriendelijke prijs.

Patrick Baas - Sam Lung Martial Arts

Geweldig snelle levering en goede kwaliteit en prijsverhouding. Gemakkelijk bestellen.

Zeer snelle levering, kwaliteit en prijs zijn goed

Ik heb vele malen niemand aan de lijn gekregen als ik belde. Lang in gesprek e.d.

j.l. Tameris

Ik vond het contact vooraf met verschillende medewerkers i.v.m. wat vragen over het printen van mijn boek erg prettig en bevredigend. Toen ik iets verkeerds had ingevuld werd ik opgebeld om mij er... Ik vond het contact vooraf met verschillende medewerkers i.v.m. wat vragen over het printen van mijn boek erg prettig en bevredigend. Toen ik iets verkeerds had ingevuld werd ik opgebeld om mij er attent op te maken. Heel attent. Ik heb de boeken keurig op tijd ontvangen (heel snel! ma. geprint en wo. in huis) en het geheel ziet er super uit!

Ik vond alles goed.

nee

Zeer goede kwaliteit prints

Laatste keer waren een aantal prints van een dikkere papier soort

Praktijk Wilma Franken - Bedrijfsmaatschappelijk werk / rouw -en verlies therapeut

snelheid

Ik had graag wat meer papier keuze. Mogelijk is dat er wel maar ik heb het niet gezien.