Kwaliteit geleverd werk

Positief. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Men denkt adequaat met je mee!

Deze keer minder

deze keer niet

ik heb direct gemaild toen ik in de orderbevestiging zag dat het fout ging, daar is niet op gereageerd
ik had gevraagd mij te laten zien hoe het omslag er uit zou komen te zien, daar is niet op gereageerd
de druk is 'gemoderniseerd', ik vind dat de kwaliteit is verminderd
ik ga zeker een alternatief zoeken

Vonkeman Support

Keurige afwikkeling. Ook als het even niet gaat zoals bedacht is er altijd een passende oplossing.

Snel en duidelijk, prima service en komen hun afspraken na.

Computer geeft levertijd in weekend aan, echter dat kan alleen als je dat apart (extra dus) aangeeft. dat vind ik onduidelijk en zou ik anders doen.

Nederlandse Academie voor 'Patafysica

Uitstekend

razendsnel, keurig gedhrukt en altijd iets te veel geleverd

Het zou fijn zijn als je op de een of andere manier kon overbrengen hoe het eindproduct 'voelt', qua stijfheid bijvoorbeeld

Positieve ervaring met bestelling drukwerk.

snelheid, duidelijkheid, prijs

KBO-Bladel

Levering prima, snel en adequaat

Snel en goed

Soepele behandeling en snel en prima geprijsd

Uit eerdere ervaring, het gemak waarmee fouten hersteld worden.

zie mijn beoordeling

Indigo-Wereld

Al vele jaren .. prima . ook bij het oplossen van problemen bij bestellingen

scherpe prijzen en klantvriendeljkheid

info bij bestellingen .. zou fijn zijn voorafgaande aan de definitieve bestelling alle detais van de bestelinfo nog eenmaal op een rijtje te krijgen als een last check voor de besteller .. nu is... info bij bestellingen .. zou fijn zijn voorafgaande aan de definitieve bestelling alle detais van de bestelinfo nog eenmaal op een rijtje te krijgen als een last check voor de besteller .. nu is dat pas te zien als de bestelling al is geplaatst

PVC Voetbal

Snel en makkelijk

Ik kan het product niet beoordelen, omdat ik na anderhalve week nog niets ontvangen heb.