Kwaliteit geleverd werk

F. Nobel Traction Avant Nederland

Wederom een uitstekende ervaring!

Snelle, accurate levering! Zelfs binnen de gestelde tijd!

Vooral vasthouden aan deze hoge kwaliteit

KDM

Het drukken van een dummy voor een grote retailklant

Snelheid en gemak van bestellen!

De printkwaliteit mag nog iets beter, ook is het interessant om op de website de formaten te zetten van de files die nodig zijn om bijvoorbeeld een hardcover perfect af te werken, alsook een... De printkwaliteit mag nog iets beter, ook is het interessant om op de website de formaten te zetten van de files die nodig zijn om bijvoorbeeld een hardcover perfect af te werken, alsook een rugdikte-simulator of zo...

Thera van der Werf

Goed verzorgd. Snel geleverd.

Het materiaal ziet er top uit.

Tijdens het bestellen kun je niet terug om te kijken of je alles goed hebt ingevuld. Dat vind ik onhandig.

Erg fijn dat je een bedrijf ook kan bellen om info. Prettige benadering en een goede uitleg van mijn vragen. Ook correcte behandeling, ondanks mijn onkunde en foutieve aan levering. In één woord :... Erg fijn dat je een bedrijf ook kan bellen om info. Prettige benadering en een goede uitleg van mijn vragen. Ook correcte behandeling, ondanks mijn onkunde en foutieve aan levering. In één woord : geweldig.

Klant vriendelijk. Mee denken.

Als je een boekje, in mijn geval een A5 liggend wil laten maken, is het gemakkelijk de formaten aan te geven hoe het aangeleverd moet worden. Dan hoeft daar niet over gebeld te worden.

Vrij-Katholieke Kerk in Nederland (vkk.nl)

Snelle en correcte levering van Flyers

Duidelijk symbolen (is verbeterd t.o.v. vroeger) om gewenste drukwerk te bestellen.

Momenteel niet, gaat prima.

Bud

Uitstekende kwaliteit, ook qua service!

Snel en soepel

Heel fijne, snelle service voor printwerk.

Snelheid en kwaliteit

d'n mastendol

Fijn bedrijf

snel en correct

Rene

Bestelling van 1 levering van boekwerkje

Proefdrukken ongevraagd in meerdere soorte papier geleverd. Maakte het makkelijk om te oordelen. Goeie pro actieve actie!. Daarnaast scherpe kortingsactie.

Website heeft geen mogelijkheid om aan te geven dat de levering zelf wordt afgehaald. Ook de 6% btw gaat niet goed bij de presentatie van de eindbestelling (of dacht ik dat maar?) in de email... Website heeft geen mogelijkheid om aan te geven dat de levering zelf wordt afgehaald. Ook de 6% btw gaat niet goed bij de presentatie van de eindbestelling (of dacht ik dat maar?) in de email bevestiging van de bestelling staat niet wat er besteld is en tegen welke prijs. Dat is wel wenselijk.