Kwaliteit geleverd werk

Diverse orders geplaatst waaronder communieboekjes, flyers, etc
Snelle levering en indien iets niet duidelijk is, wordt je netjes te woord gestaan. Ik ben een tevreden klant.

Snelle levering, prettig telefonisch contact

Houd de dorpen groen

Geweldig!

Kwaliteit/prijsverhouding uitstekend!

Nvt

Prima service, goede kwaliteit product

Ik had een zelf fout gemaakt bij de bestelling. Dit heb ik de volgende dag kunnen rectificeren en daarna is het proces moeiteloos verlopen.

bij het plaatsen van een bestelling graag een overzicht van alle details voor je op de verzendknop drukt. Nu krijg je een detailoverzicht na het plaatsen. In mijn geval bleek ik toen een fout... bij het plaatsen van een bestelling graag een overzicht van alle details voor je op de verzendknop drukt. Nu krijg je een detailoverzicht na het plaatsen. In mijn geval bleek ik toen een fout formaat opgegegeven te hebben. Dat is overigens weer goed gekomen, maar voorkomen is nog beter.

Veel tussentijdse meldingen. Niet nodig, zolang deadline niet in gevaar komt.
Verder prima verzorgd.

Goed in drukwerk. Eenvoudig proces

Gewoon einddatum communiceren.

Super snelle levering, goede kwaliteit en scherpe prijzen

Super snel goed kwaliteit en ...Scherpe prijzen

Ga zo door

Hans Barentsen

Uitstekende kwaliteit, snelle levering.

De kwaliteit van het produkt is v.w.b. papierkeuze en afdrukkwaliteit zeer goed.

Er werd op een e-mail van mij pas gereageerd toen ik een herhaalbericht gestuurd had.

Anna

Goede kwaliteit en levertijd!

Goede communicatie met klantenservice

De website had problemen:
De website had problemen:
- ik kon geen boekje van minder dan 40 pagina's bestellen bij gelijmd gebrocheerd terwijl ik dit vorig jaar wel heb gedaan en het nog wel kon volgens de informatie op de website (10 pagina's dubbelzijdig zou het minimum zijn).
- ik kon mijn bestanden niet uploaden dus heb ze uiteindelijk gemaild: iedere keer hield de website ermee op en het lag niet aan mijn internetverbinding (heb ik gecheckt).

Super!! Ben dik tevreden!!

Ondanks vergissing mijnerzijds, toch onmiddellijk nieuwe flyers gekregen