Kwaliteit geleverd werk

Nob opleidingen

Super snelle levering en goede kwaliteit

super snelle levering en goede kwaliteit.

Kunst en Wetenschap

Goede klachtenbehandeling en een goed persoonlijk contact

Uitstekende klachtenbehandeling

Arts

Goede service en kwaliteit, goede prijsverhouding.

Zeer snelle levering

Willem

Ik ben heel erg tevreden over Prijsprinter, zeer snelle levering en netjes verzorgd.

Stichting Accessibility/Tom Lankamp

Goed.

Prijs/kwaliteit is bijzonder goed!

Alle bestelinformatie opnieuw weergeven tijdens de bestelstappen.

Over het algemeen goed

Snelheid van reageren op een ongemak tijdens bestelling (er was sprake van een zgn. bug)
Zeer vriendelijke bejegening
Mooie kwaliteit (mits in PDF aangeleverde bestanden)
Snelle...
Zeer vriendelijke bejegening
Mooie kwaliteit (mits in PDF aangeleverde bestanden)
Snelle levering van producten

Na een aantal bestellingen heb ik ervaren dat er meestal nog wel contact met iemand van Prijsprinter nodig is om de bestelling in goede banen te leiden. Een keer had ik een word document opgestuurd,... Na een aantal bestellingen heb ik ervaren dat er meestal nog wel contact met iemand van Prijsprinter nodig is om de bestelling in goede banen te leiden. Een keer had ik een word document opgestuurd, dat bleek niet goed door te komen en had negatieve gevolgen voor de kwaliteit. Het staat echter nergens dat het beter is een PDF te versturen.
De website functioneert niet helemaal logisch tav de bestelling naar het adres van de klant toe.

Prima!

Snelheid, prijs, kwaliteit

Alle info die de klant geeft dient in de bevestiging te staan

Cram Uarvel

Heel tevreden. Ik begrijp evenwel niet waarom bij de vorige bestellingen alles in dubbel exemplaar werd geleverd voor dezelfde prijs en deze keer niet.

Gemakkelijk, vlot en korrekt.

Perfect

Ik heb een goede ervaring met Prijsprinter, aardige mensen die bereid zijn om te helpen met vragen.
Mooi verslag en van goede kwaliteit.

Snelle verwerking van de opdracht in een goede kwaliteit

Tijdens de opdracht vul ik een kortingscode in, maar deze wordt niet automatisch verwerkt in de factuur.
Telefonische vraag m.b.t. de factuur gaf geen duidelijkheid, de persoon die hier overging was niet aanwezig en degene die de telefoon opnam kon me hierover niets zeggen, jammer.
De reactie op mijn mail hierover kwam erg laat ( ruim een week later ), maar wordt uiteindelijk wel opgelost. De reactie mag wat sneller, zodat ik ook de juiste factuur kan betalen.