Kwaliteit geleverd werk

Snelle levering tegen een vriendelijke prijs

Bijzonder snelle levering

Uitstekende service!

Er waren wat fouten in het eindproduct, maar dat is heel goed opgelost.

Sante Liederentafel Oirschot

Prima!!

De reactie snelheid en het meedenken m.b.t. onze wensen was heel goed. De prijs was ook goed onderhandelbaar.
Wij zijn hier zeer tevreden mee.

Misschien kunt u op de website aangeven dat er meer mogelijkheden zijn dan dat er vermeld wordt.
Dit heeft ons over de streep getrokken!!

Kees

Uitzonderlijk positieve ervaring en een prima website. Ik heb veel stukken uit het verleden gedigitaliseerd, dit was er een van, en Prijsprinter.nl biedt volop mogelijkheden om deze voor het... Uitzonderlijk positieve ervaring en een prima website. Ik heb veel stukken uit het verleden gedigitaliseerd, dit was er een van, en Prijsprinter.nl biedt volop mogelijkheden om deze voor het nageslacht te bundelen. Staat bij mijn Favorieten!

Ik had 8 boeken besteld en de dag erna telefonisch 1 boek bijbesteld. Dit werd probleemloos gedaan, ook al was de order al uitgevoerd. Ook het feit dat ik achteraf een factuur ontving gaf mij een... Ik had 8 boeken besteld en de dag erna telefonisch 1 boek bijbesteld. Dit werd probleemloos gedaan, ook al was de order al uitgevoerd. Ook het feit dat ik achteraf een factuur ontving gaf mij een gevoel van professionaliteit en vertrouwen.

Uitstekende en snelle service

Het samenstellen van een product op basis van verschillen de bestanden verloopt soepel en met een uitstekend eindresultaat.

Bij het verloop van de order eventueel een splitsing maken in voorbereiding en daadwerkelijke productie. Bijvoorbeeld bij het samenstellen en bewerken van de afzonderlijke bestanden (voorbereiding)... Bij het verloop van de order eventueel een splitsing maken in voorbereiding en daadwerkelijke productie. Bijvoorbeeld bij het samenstellen en bewerken van de afzonderlijke bestanden (voorbereiding) tot een product.

Petri Duysters

Meerdere malen iets laten drukken.
Zowel boek als ringbandje.
Enkel goede ervaringen.

Positief. Gebruiksvriendelijke, heldere site. Goede levering. Mooie kwaliteit.

M. Balemans

Heldere bestelprocedure. Duidelijke offerte inclusief btw en transportkosten: geen verborgen verrassingen. goede en snelle uitvoering van de bestelling.

bouquet exclusief

Prima, snel geregeld en geleverd!

Paul P. Boute

Gewoon erg goed en effecient en plezierig etc,

gewoon geweldige service en afwikkeling