Sara

Ik had meerdere tegeltjes besteld, eentje was helaas stuk gegaan tijdens het bezorgen. Ze hebben mij kosteloos een nieuw tegeltje gestuurd. Het is niet duur en ik ben heel blij met mijn mooie... Ik had meerdere tegeltjes besteld, eentje was helaas stuk gegaan tijdens het bezorgen. Ze hebben mij kosteloos een nieuw tegeltje gestuurd. Het is niet duur en ik ben heel blij met mijn mooie tegeltjes. Zeer tevreden met de service.

Reactie Print voor jou:

Beste Sara, Wat fijn om te horen dat je blij bent met je tegeltjes en onze service die we hebben geboden! Het spijt ons nogmaals voor het ongemak van het gebroken tegeltje tijdens de bezorging. Het... Beste Sara, Wat fijn om te horen dat je blij bent met je tegeltjes en onze service die we hebben geboden! Het spijt ons nogmaals voor het ongemak van het gebroken tegeltje tijdens de bezorging. Het kan heel soms een keertje gebeuren. Het doet ons goed om te weten dat we het voor je konden oplossen door je kosteloos een nieuw tegeltje toe te sturen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen.

Eleonore

Zeer goede service. Toen ik een foutje had gemaakt met de tekst op de tegel, kreeg ik eenmaal de mogelijkheid om een nieuwe tegel te laten maken. Het tegeltje was snel geleverd.

Reactie Print voor jou:

Beste Eleonore, Bedankt voor je review, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Het is belangrijk voor ons dat je helemaal tevreden bent met je bestelling. Mocht je een volgende... Beste Eleonore, Bedankt voor je review, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Het is belangrijk voor ons dat je helemaal tevreden bent met je bestelling. Mocht je een volgende keer twijfelen over je tegeltje of willen laten nakijken. Neem gerust contact op met ons, voordat je besteld, we helpen je graag met je ontwerp maar dat kan alleen voordat je de bestelling plaatst, anders wordt het gelijk al gedrukt. :)

Maria

Het lukte aanvankelijk niet goed om de hartjes langs de rand van het tegeltje te krijgen, maar op mijn verzoek belde een medewerker en die heeft het handmatig voor elkaar gekregen. Compliment!

Reactie Print voor jou:

Beste Maria, Bedankt voor je mooie compliment, we zien je graag weer terug! Mocht je nogmaals hulp nodig hebben met je ontwerp, staan we natuurlijk weer voor je klaar. :)

Ton

Vlot snel en goede kwaliteit

Reactie Print voor jou:

Beste Ton, Bedankt voor je positieve feedback! Natuurlijk, we zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad. We hopen dat we volgende keer van de 9,5 een 10 kunnen maken. Mocht je verder nog vragen... Beste Ton, Bedankt voor je positieve feedback! Natuurlijk, we zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad. We hopen dat we volgende keer van de 9,5 een 10 kunnen maken. Mocht je verder nog vragen of suggesties hebben, zodat we het nóg beter kunnen worden horen we het natuurlijk graag. 😊

Daniëlle

Super goed bedrijf goede services en heel vriendelijk.

Reactie Print voor jou:

Beste Daniëlle, Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Steffie

Het gebruik van de tool gaf even wat problemen maar die werden snel en accuraat opgelost. De service is fantastisch van dit bedrijf en het eindresultaat mag er zeker zijn! TOP

Reactie Print voor jou:

Beste Steffie, We zijn blij dat we je konden helpen met het aanpassen van je ontwerp in de editor. En dank je wel voor je mooie woorden over onze service. We streven er ook naar om onze service... Beste Steffie, We zijn blij dat we je konden helpen met het aanpassen van je ontwerp in de editor. En dank je wel voor je mooie woorden over onze service. We streven er ook naar om onze service altijd op topniveau te houden. Blij om te horen dat je tevreden bent met het eindresultaat van je geheugen spel. 😊

Martin

In één woord, PERFECT. Enorm goed en vriendelijk geholpen. Producten zien er geweldig mooi uit. Geen lange wachttijden. Wat ze beloven, klopt. Een zeer tevreden klant.

Reactie Print voor jou:

Beste Martin, Dank je wel voor je prachtige review en compliment! We streven er altijd naar om het beste aan te bieden en zijn blij dat we je verwachtingen hebben overtroffen met een... Beste Martin, Dank je wel voor je prachtige review en compliment! We streven er altijd naar om het beste aan te bieden en zijn blij dat we je verwachtingen hebben overtroffen met een "Perfect". We zien je graag nog eens terug! En mocht je nog vragen hebben dan weet je ons te vinden. 😊

Corrie

Super blij met het resultaat

Reactie Print voor jou:

Beste Corrie, Geweldig om te horen dat je zo blij bent met het resultaat! Bedankt voor je positieve feedback, dat betekent veel voor ons! We zien je graag nog eens terug.😊

Will

Ik had eerst wat moeite om mijn foto's goed op mobiel in de collage te zetten. Ik heb de klantenservice gevraagd om te helpen. Ze hebben het voor me nagekeken. De volgende dag had ik het in huis en... Ik had eerst wat moeite om mijn foto's goed op mobiel in de collage te zetten. Ik heb de klantenservice gevraagd om te helpen. Ze hebben het voor me nagekeken. De volgende dag had ik het in huis en het resultaat is superscherp en de kleuren zijn prachtig.

Reactie Print voor jou:

Beste Will, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat we je konden helpen bij het maken van je fotocollage. Goed om te horen dat het resultaat naar al je verwachtingen voldoet. Als je in de... Beste Will, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat we je konden helpen bij het maken van je fotocollage. Goed om te horen dat het resultaat naar al je verwachtingen voldoet. Als je in de toekomst weer hulp nodig hebt, weet je ons te vinden!

Dagmar

Het bestellen was eenvoudig, maar de levering een stuk minder... mijn bestelling kwam maar niet aan. Na twee keer contact te hebben gezocht met de klantenservice werd er heel adequaat gereageerd en... Het bestellen was eenvoudig, maar de levering een stuk minder... mijn bestelling kwam maar niet aan. Na twee keer contact te hebben gezocht met de klantenservice werd er heel adequaat gereageerd en gehandeld: mijn bestelling werd opnieuw afgedrukt en de volgende dag kwam het aan. Samen met de andere bestelling op mijn naam, maar niet met de door mij bestelde inhoud... Klantenservice prima, de rest behoeft in het logistieke proces nog wat aandacht. Veel succes!

Beste Dagmar,
Wat vervelend om te horen dat de bezorging en PostNL-levering niet zo is verlopen zoals je van ons gewend bent.
We zijn altijd afhankelijk van de levering en stiptheid van de...
Beste Dagmar,
We zijn altijd afhankelijk van de levering en stiptheid van de bezorgdienst.
Omdat PostNL niet leverde, hebben wij uw bestelling opnieuw op onze kosten gedrukt en nogmaals verzonden. Deze kwam wel op tijd aan. We adviseren altijd dat u de klacht indient bij PostNL zelf. Zodat ze in de toekomst zorgvuldiger met uw post omgaan.
We nemen je review mee met ons overleg, om uit te zoeken wat er met de inhoud is gebeurd.
Mocht u verder nog vragen hebben horen we het graag.
Team Print voor jou.