Oplichters
Stilzwijgend een contract verlengen met 6 jaar
Eerlijk en transparant zijn.
Soms moeizaam. Heel toevallig laatst een dingetje gehad wat was afgebroken door papier dat was vastgelopen. Hier hebben we een vette rekening van gehad omdat het onze schuld zou zijn. Niet geheel...
Geen idee.
Buiten het kleine conflict wat we laatst hebben gehad, verloopt alles verder snel en goed.
Op zich wel goed. Vind alleen de tikken omslachtig, bij ons vorige apparaat ging het uitlezen automatisch.
Nee, destijds meerdere met hetzelfde voorstel gekomen. Op basis van gunfactor met Printcontrol in zee gegaan.
Zou handig zijn als het op afstand afgelezen kan worden, zodat ik hier zelf mijn tijd niet aan hoef te spenderen.
Ja, wel goed.
Goede duidelijke communicatie. Kort en krachtig.
Weinig klachten, als er wat is wordt het ook snel weer opgelost.
Is gewoon goed, geen klagen.
Als er iets is wordt het meteen opgelost.
Jullie verkopers weten alle ins en outs van kantoormachines. Wij zijn een fotografisch bedrijf, daar hebben ze nog niet de juiste kennis van.
Een fijne, snelle service verlener, als er vragen zijn wordt dit altijd snel en goed opgepakt.
Goede technische kennis, weten waar ze over praten. Nog niet gezien dat er een vraag onbeantwoord is gebleven.
Nee, algemene indruk is goed.
Bedrijven een eerlijk en open contract aanbieden en geen wurg contracten
Pas op voor dit bedrijf zorg ervoor dat je zeker 13 maanden voor afloop van je contract je contract heb opgezegd...
Eigenlijk wel goed, niet zo heel veel van doen met jullie dus dat wil zeggen dat het goed loopt.
Goede klik met de accountmanager en de prijs was ook goed. Ook vind ik het fijn dat ze uit de buurt komen.
Zou zo niks kunnen zeggen.
In het algemeen positief, weinig reden tot klagen.
-Bij de aanschaf niet zo zeer.
-Aftersales en service is zonder problemen verlopen.
-Mocht er een storing zijn, hebben ze dit ook weer snel opgelost.
-Manier van contract is...
Niet voor nu.