Product kwaliteit

Peter de Vreede

Goede ervaring na enthousiaste presentatie op startup meeting in Delft

Brede productlijn goed voor pr campagnes

Smartport4u

Prima resultaat, geheel conform de belofte

Prijs/prestatie goed in evenwicht

Ik miste een helpfunctie mbt de upload van de data.
Ik miste een helpfunctie mbt de upload van de data.
Eerst vul je per A0 zending alle gegevens in behalve de upload van de data. Die komt paas na voltooien van de aanvraaggegevens. Het is niet duidelijk aangegeven waar en wanneer je de upload moet uitvoeren.

Reactie PrinterPro.nl:

Bedankt voor het schrijven van je review en de feedback. Wij zijn er ons helemaal van bewust dat ons uploadsysteem niet helemaal optimaal is. Daarom wordt er op dit moment hard gewerkt aan het... Bedankt voor het schrijven van je review en de feedback. Wij zijn er ons helemaal van bewust dat ons uploadsysteem niet helemaal optimaal is. Daarom wordt er op dit moment hard gewerkt aan het bouwen van een nieuwe website waarin dit helemaal opgelost wordt!

Poster online besteld en laten opsturen.

Makkelijk om te bestellen, en goede kwaliteit.

Goede service.

Joost Agterberg

Goede service en communicatie

Goede communicatie. Denken goed mee en zijn niet bang voor een experimentje. Ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Vouwen/ rillen kan iets nauwkeuriger

Reactie PrinterPro.nl:

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen! Ik hoop je gauw weer terug te zien.

Klantvriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Aanrader!

Professionaliteit, vakmensen

Zeer goed

goede website

Rick

Goed!

Vriendelijk personeel dat de tijd neemt voor je. Er was iets mis gegaan met de bestelling, en dat werd meteen goedgemaakt terwijl ik wachtte. Goede kwaliteit drukwerk en veel keuze in mooie... Vriendelijk personeel dat de tijd neemt voor je. Er was iets mis gegaan met de bestelling, en dat werd meteen goedgemaakt terwijl ik wachtte. Goede kwaliteit drukwerk en veel keuze in mooie papiersoorten.

Dat was even zoeken... Wellicht een mogelijkheid bieden om een afwijkende oplage te kiezen. Nu is het per 5. Ik zie geen mogelijkheid om er bv 7 te bestellen. Wellicht wel mogelijk, maar dat is niet... Dat was even zoeken... Wellicht een mogelijkheid bieden om een afwijkende oplage te kiezen. Nu is het per 5. Ik zie geen mogelijkheid om er bv 7 te bestellen. Wellicht wel mogelijk, maar dat is niet op de site te zien.

Reactie PrinterPro.nl:

Ik ben blij om te horen dat we de tijd voor je genomen hebben en dat alles helemaal goed is opgelost.
De oplagen in veelvouden van 5 hebben wij bij bepaalde producten ingesteld omdat wij anders met enorm veel restmateriaal overblijven. Dat is natuurlijk zonde voor het milieu!

Lisanne Westra

Prettige service, snelle levering.

Stephan

Uitstekende service en heel snel! Altijd kwaliteit