Product kwaliteit

Ik had een snelle bestelling gedaan via de website en zou deze afhalen in Rotterdam. Ik kwam donderdagmiddag en de bestelling zou woensdag klaar zijn. De bestelling was echter nergens te vinden. Na... Ik had een snelle bestelling gedaan via de website en zou deze afhalen in Rotterdam. Ik kwam donderdagmiddag en de bestelling zou woensdag klaar zijn. De bestelling was echter nergens te vinden. Na lang zoeken en bellen bleek deze in Delft te liggen. Toen werd mij aangeraden vrijdag na half zes opnieuw langs te komen om mijn bestelling op te halen. Heel vreemd als het bedrijf een fout heeft gemaakt. Vervolgens kreeg ik de optie om zelf naar Delft te rijden. Mijn opa stond al die tijd beneden te wachten omdat ik alleen ‘even snel’ mijn bestelling hoefde op te halen. Toen ik dit mededeelde werd mij gevraagd om na half zes opnieuw terug te komen (het was toen half 3) zodat de bestelling opnieuw afgedrukt kon worden. Daarna werd mij de optie geboden om met mijn opa koffie te gaan drinken zodat ze de bestelling sneller direct konden afdrukken. Dit zou ‘misschien een halfuur’ duren. Ik had intussen al meerdere keren gevraagd of ze de bestelling niet gewoon naar mijn adres konden sturen. Daar kreeg ik geen antwoord op. Op een gegeven moment wel, maar dan kon er niet gegarandeerd worden dat ik de bestelling de volgende dag (vrijdag) zou hebben (ik had de bestelling uiterlijk vrijdag nodig). Mocht dat niet zo zijn, dan kon ik de volgende dag opnieuw langskomen na half zes om de bestelling op te halen. Daarop heb ik meerdere keren gevraagd of het niet met een express service verstuurd kon worden. Dit is met veel moeite gelukt. Al met al, heb ik meer dan een halfuur in het kantoor terwijl dit in 2 minuten geregeld had kunnen worden. Ongelooflijk.

Zie bovenstaande

Beste,
Beste,
Wat ontzettend vervelend om te horen, dit is niet de manier waarop werken. Graag wil ik met je in contact komen om een juiste en passende oplossing aan te bieden. Heb je een mogelijkheid om een mailtje te sturen naar info@printerpro.nl of even telefonisch contact op te nemen. Ik hoor heel graag van je. Voor de rest wens ik je wel een hele fijne dag en fijne dagen toe. Met vriendelijke groet,
Pim

AboutFace

Prima bedrijf. Blij dat ik ze gevonden heb.

Kwaliteit-prijsverhouding is erg prettig.

Heel soms ontstaat er wat chaos als je meer documenten aan los papier wilt leveren. Ik mistte 1 keer een document en ook het aantal oplagen klopte een keer bij 1 document niet. Beiden werden snel... Heel soms ontstaat er wat chaos als je meer documenten aan los papier wilt leveren. Ik mistte 1 keer een document en ook het aantal oplagen klopte een keer bij 1 document niet. Beiden werden snel opgelost.

Wat waren wij blij met Tim! Toen hij ons belde dat de kwaliteit van onze gastenboek poster voor onze bruiloft niet goed bleek te zijn, waren we nogal in paniek. We hadden zelf iets geknutseld in een... Wat waren wij blij met Tim! Toen hij ons belde dat de kwaliteit van onze gastenboek poster voor onze bruiloft niet goed bleek te zijn, waren we nogal in paniek. We hadden zelf iets geknutseld in een plotter programma, omdat we geen dure tekenprogramma's hebben. Het lukt maar niet om het bestand om te zetten naar A0 formaat.
Tim is net zo lang met ons aan de telefoon aan het googlen geweest, totdat het was gelukt!
Het eindresultaat was super! We zullen zeker hier terug komen als we weer iets moeten laten drukken.

Gemakkelijk en snel bestellen en goede communicatie. Hele goede klantenservice! Locatie is trouwens ook wel handig, midden in de stad.

Iemand die echt nooit reviews schrijft

Buitengewoon professioneel en helder. Van bestelprocedure tot verpakkingsmateriaal van de goed verwerkte order. Ik zou willen dat meer bedrijven zo servicegericht werkten.

Op alle details service en duidelijkheid. Op het gebied van grafische technieken zelfs enigszins vernieuwend.

Een filiaal in Amsterdam graag.

Ron

Zeer tevreden. We hadden een proefdruk ontvangen die helemaal aan onze wensen voldeed. De afgedrukte trouwkaarten die we hierna ontvingen weken iets af van onze proefdruk waardoor ze wat minder goed... Zeer tevreden. We hadden een proefdruk ontvangen die helemaal aan onze wensen voldeed. De afgedrukte trouwkaarten die we hierna ontvingen weken iets af van onze proefdruk waardoor ze wat minder goed leesbaar waren. Dit aangegeven bij Printerpro en zij hebben dit zeer goed opgepakt. Ze hebben gekeken naar de evt. fout en deze direct hersteld. We hadden op korte termijn een volledig nieuwe druk die helemaal naar onze zin was en conform de proefdruk. Geen extra kosten, snelle service en prettig contact met medewerkster Aniek. Kortom; alle lof voor Printerpro!

Klantgerichtheid, snelle service

n.v.t.

Reactie PrinterPro.nl:

Bedankt voor je review! Leuk om te lezen :)

Hans

Erg goed geholpen nadat ik een fout had gemaakt, ze waren bereid het opnieuw te printen in de ochtend en in de middag klaar te hebben. Die ochtend kon het na aanleveren gelijk geprint worden, er is... Erg goed geholpen nadat ik een fout had gemaakt, ze waren bereid het opnieuw te printen in de ochtend en in de middag klaar te hebben. Die ochtend kon het na aanleveren gelijk geprint worden, er is keurig koffie en thee aangeboden. Uiteindelijk maar twintig minuten hoeven te wachten. Uitstekend bedrijf!

Beste Hans,
Gelukkig maar dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen en bedankt voor je review! Leuk om te horen. Ik hoop je snel weer terug te zien.
Aniek...
Beste Hans,
Aniek van printerpro.nl

Prima bedrijf waar grafische/print oplossingen snel worden gerealiseerd.

Voor spoedopdrachten lukt het altijd, ook binnen paar uren.
Fijn dat jullie meewerken en meedenken.

• Parkeren met auto is echt lastig, wellicht een pick-up service point beneden?
• Status van de order is digitaal niet aanwezig. Misschien een app daarvoor?
• Korting voor vast klanten?

Ontzettend fijne samenwerking, Printer\pro denkt met je mee en kan snel handelen :). Het eindresultaat ziet er geweldig uit! Ik ben enorm blij met onze samenwerking :) Op naar meerdere projecten met... Ontzettend fijne samenwerking, Printer\pro denkt met je mee en kan snel handelen :). Het eindresultaat ziet er geweldig uit! Ik ben enorm blij met onze samenwerking :) Op naar meerdere projecten met printwerk!

Eat & Ease

Snel en zeer tevreden over kwaliteit en klantenservice, dikke 10!

Myworldinphotos

Prima persoonlijke aandacht voor de printopdracht op maat!

persoonlijk benadering.

zou het niet weten