Product kwaliteit

Zeer goede ervaring.

Misschien is het mogelijk om een zin toe te voegen bij formaat waarbij vermeld staat dat je het printformaat moet kiezen waar je poster formaat op past. Bij veel studenten op de ravb gaat die... Misschien is het mogelijk om een zin toe te voegen bij formaat waarbij vermeld staat dat je het printformaat moet kiezen waar je poster formaat op past. Bij veel studenten op de ravb gaat die nogmaals fout als zij een a0+ willen.

Reactie PrinterPro.nl:

Beste klant,
Bedankt voor je tip, ik ga dit meenemen in de volgende ronde van verbeteringen voor op onze website! Ook bedankt voor je genomen tijd om de review in te vullen :)
groeten,...
Beste klant,
groeten,
printerpro.nl

Chiara

Heel behulpzaam en communicatief!
We zijn super tevreden over de diensten van printerpro.

Communicatief en behulpzaam.

Op de site zijn de bestel functies niet geheel duidelijk: het is lastig om meerdere producten in een keer in het winkelmandje te krijgen.

Elvoon Multi Arts

(Bewerkt)

vertraging met levertijd, maar fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen

Na een probleem, tot oplossing kan komen

als er een vertraging is, neem dan onmiddellijk contact op met de klant en wacht niet tot de klant belt.

I made a double cover for a booklet printing. There is some problem with the inner cover, but the clerk helped me solve it quickly, so I was very grateful for that.

Fast printing service and good printing quality.

Website can have more English information.

Ufork

Ben al jaren tevreden klant, maar vandaag hebben de medewerkers van printerpro me echt uit de brand geholpen met hun snelle hulp en flexibiliteit. Super!

Reactie PrinterPro.nl:

Leuk om te horen, fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen!
Bedankt voor je review :)
Groetjes,
Aniek van printerpro.nl

Een goede printshop met kwaliteit prints.

De kwaliteit van de gedrukte producten is erg goed.

De balie medewerker was een beetje gehaast.

Stichting Wiskunde en Informatica Conferenties

Professional, kind and efficient services

King Software

Erg goed heb nu voor de tweede keer besteld. Het bestel proces is duidelijk en simpel en er word goed naar je wensen geluisterd. ook telefonisch en per mail klantvriendelijk en behulpzaam

behulpzaam en klantvriendelijk

Prima. Ook telefonische ondersteuning goede ervaring mee.

het was onduidelijk dat ik bij meerdere bestanden waarvan ik van elk één exemplaar wilde bij Oplage het totaal aan bestanden moest noemen. Ik vond "oplage" een verwarrend gekozen woord. Ik zou... het was onduidelijk dat ik bij meerdere bestanden waarvan ik van elk één exemplaar wilde bij Oplage het totaal aan bestanden moest noemen. Ik vond "oplage" een verwarrend gekozen woord. Ik zou eerder zeggen "aantal prints totaal" oid