Product kwaliteit

Uitstekende ervaring, snel, professioneel

snelheid levering

kan niks bedenken

Lotte

Superfijne service, zowel aan de telefoon als via de mail. Snelle levering en heel fijn dat je een proefprint kunt laten maken.

Het is heel persoonlijk omdat de mails ondertekend worden door een 'echt' iemand, doordat je snel iemand aan de lijn krijgt (geen eindeloos keuzemenu) en omdat er een uitlegbriefje bij je pakket zit.

Karel Kindermans

Zeer blij dat ik jullie ontdekt heb. Ik kan een pdf aanleveren en de snelheid van afleveren is heel prettig

Er waren e een paar dingen niet duidelijk en ik was blij dat ik mijn vraag telefonisch kon stellen. Ik ben heel blij dat ik mijn bestand als pdf kan aanleveren en zodoende op de manier kan werken... Er waren e een paar dingen niet duidelijk en ik was blij dat ik mijn vraag telefonisch kon stellen. Ik ben heel blij dat ik mijn bestand als pdf kan aanleveren en zodoende op de manier kan werken die ik als ontwerper gewend ben.

snelle levering, duidelijke communicatie op website, ook aanleverspecificaties, mooie prints.

hier heb ik zelf niet naar gevraagd, dus misschien is het mogelijk: kun je ook eigen papier inleveren om op te printen?

Beste Klant,
Bedankt voor de genomen moeite om een reactie te plaatsen! Leuk om te horen dat je ons goed beoordeelt.
Je kunt onder voorbehoud eigen papier inleveren om op te printen. We...
Beste Klant,
Je kunt onder voorbehoud eigen papier inleveren om op te printen. We kunnen dit dat bekijken en eventueel een test afdrukken. Als papier te veel structuur bevat zou dat bijvoorbeeld te printerkoppen kunnen beschadigen.
Groetjes,
Aniek van printerpro.nl

BHP Groep

Al vaak drukwerk besteld bij PrinterPro voor ons bedrijf. Altijd super tevreden met de kwaliteit! Een heel overzichtelijke website. Erg fijn dat het mogelijk is om flexibele aantallen te bestellen... Al vaak drukwerk besteld bij PrinterPro voor ons bedrijf. Altijd super tevreden met de kwaliteit! Een heel overzichtelijke website. Erg fijn dat het mogelijk is om flexibele aantallen te bestellen en zelf de levertijd te kiezen. Helaas afgelopen week ons pakket met folders niet ontvangen van PostNL. PrinterPro heeft dit super opgelost voor ons, zodat de folders nog op tijd bij de klant waren.

Klantenservice zoals een klantenservice hoort te zijn! En een hele gebruiksvriendelijke website. PrinterPro controleert het drukwerk en neemt indien nodig telefonisch contact op. Erg prettig dat de... Klantenservice zoals een klantenservice hoort te zijn! En een hele gebruiksvriendelijke website. PrinterPro controleert het drukwerk en neemt indien nodig telefonisch contact op. Erg prettig dat de kwaliteit op deze manier gewaarborgd wordt.

Reactie PrinterPro.nl:

Heel erg bedankt voor je reactie en wat ontzettend leuk om te horen dat je onze manier van werken als prettig ervaart! Dat doen we graag en ik zie je graag in de toekomst weer terug.
Groeten,...
Groeten,
Aniek van printerpro.nl

Dennis Tak / Vastgoedservice Tak

Bestelling eerst mis gelopen, moest zelf bellen wat er aan de hand was en waarom mijn pakje niet kwam, maar nadat ik ze aan de telefoon heb gehad en mijn bestanden opnieuw heb gestuurd met... Bestelling eerst mis gelopen, moest zelf bellen wat er aan de hand was en waarom mijn pakje niet kwam, maar nadat ik ze aan de telefoon heb gehad en mijn bestanden opnieuw heb gestuurd met wetransfer hebben ze het goed opgepakt en er snel werk van gemaakt.

goedkoop, makkelijk dat je bijvoorbeeld 10 losse posters kunt bestellen waar allemaal iets anders op staat

track en trace sturen naar de klant, dan kan een klant zien als er iets mis is gegaan en er niks is verzonden

Beste Dennis,
Beste Dennis,
Nogmaals super vervelend natuurlijk dat je bestelling niet goed bij ons was doorgekomen. Wij hebben een server storing gehad en op dat moment is jouw bestelling tussen de mazen doorgeslipt. Wij hopen wel dat het drukwerk uiteindelijk op tijd voor je is aangekomen en natuurlijk nogmaals onze excuses!

Pilatesstudio Body & Mind

Goede service

Sascha

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Reactie PrinterPro.nl:

Beste, super fijn om te horen, dit maakt je dag toch zeker goed zo in combinatie met dit lekkere weer. fijne dag nog!

Posters/muurplaten (A4) voor op mijn dochters kamer (via etsy de bestanden gekocht) laten printen bij PrinterPro. Ze hebben precies geleverd wat ik verwachtte (mat papier, mooie kleuren) voor een... Posters/muurplaten (A4) voor op mijn dochters kamer (via etsy de bestanden gekocht) laten printen bij PrinterPro. Ze hebben precies geleverd wat ik verwachtte (mat papier, mooie kleuren) voor een ontzettend goede prijs. ik zou hier zeker weer bestellen.

super mooie kwaliteit voor een hele goede prijs

Prima!

Professioneel en erg vriendelijk