Product kwaliteit

Overzichtelijke website en snelle levering met een goede prijs.

Snelle levering mogelijk als dat nodig is.

Ophalen is wat lastig omdat het de eerste keer niet zo makkelijk te vinden is.

Pandd6

Helemaal super!

Ik blijf het altijd spannend vinden of het drukwerk eruit komt te zien zoals je dat voor ogen had. PrinterPro schroomt niet om even telefonisch contact te leggen, zodra ze je bestelling hebben... Ik blijf het altijd spannend vinden of het drukwerk eruit komt te zien zoals je dat voor ogen had. PrinterPro schroomt niet om even telefonisch contact te leggen, zodra ze je bestelling hebben ontvangen en je te vertellen of je ideeën wel of niet kunnen. Heel fijn!

PrinterPro biedt ook de mogelijkheid om net weer even een andere kaart te maken dan de meeste andere sites. Denk hierbij aan de luikvouw. Heel leuk! Kwaliteit papier is ook top!

Heel prettig contact waar ze de tijd voor je nemen en mooi resultaat voor je maken

Denken prima mee

Zou het op dit moment niet weten

Heel goede klantenservice! Ben ontzettend tevreden!

Bestandsgoedkeuring voordat het afgedrukt wordt

N.v.t.

Prima ervaring met printerpro.nl
Snelle levering en goed contact met klantenservice, snelle reactie.

Duidelijke en snelle klantenservice via email

Op dit moment niet

Martine's Life Style

Klantvriendelijk en meedenkend, echt een pluspunt!

Ze denken met je mee en geven andere aanbevelingen wanneer iets niet gaat lukken

Het is vrij onduidelijk dat je eerst moet betalen en dan je files moet uploaden dus je weet eigenlijk nog niet echt waar je voor betaald... Dat heeft me tot 3x toe doen besluiten het niet doen en... Het is vrij onduidelijk dat je eerst moet betalen en dan je files moet uploaden dus je weet eigenlijk nog niet echt waar je voor betaald... Dat heeft me tot 3x toe doen besluiten het niet doen en uiteindelijk na telefonisch contact heb ik het toch gedaan...

Ik was al op zoek naar een andere Printshop hierdoor...

Reactie PrinterPro.nl:

Hey Martine,
Fijn om te horen dat je je onze klantvriendelijkheid zo goed waardeert! Dit doen we natuurlijk graag.
Het klopt inderdaad dat je bij ons eerst betaalt voordat je je bestanden...
Hey Martine,
Het klopt inderdaad dat je bij ons eerst betaalt voordat je je bestanden uploadt. Dit doen wij omdat wij een minder strenge digitale filecheck hebben en mensen zo toch hun order kunnen afronden, ook al is het bestand bijvoorbeeld te groot of lukt het niet om de bestanden up- te loaden. We zijn wel bezig met een nieuwe website waarin dit wellicht gaat veranderen en ik zal deze tips hierin meenemen!
Groetjes,
printerpro.nl

Demi Hardenbol

Super goede service! Ik wilde een brochure afdrukken, maar ik had geen idee hoe ik dat moest inleveren. Gebeld, meneer zei dat ik gewoon kon langskomen en hun zouden helpen met het in orde maken.... Super goede service! Ik wilde een brochure afdrukken, maar ik had geen idee hoe ik dat moest inleveren. Gebeld, meneer zei dat ik gewoon kon langskomen en hun zouden helpen met het in orde maken. Alles netjes uitgelegd en laten zien. Duidelijk en goed vormgegeven. Super tevreden met de prijs en het resultaat!

Super kwaliteit voor een scherpe prijs.
Sneller geleverd dan eigenlijk de bedoeling is ( ik kon het om 1 uur al ophalen, terwijl het oorspronkelijk pas om half 5 opgehaald mocht worden )

Nee!

Super

Easy to order exactly what I needed. Same day delivery at a high quality and at reasonable cost

Marleen

Betrouwbaar, snel en kundig

Uitstekende klantenservice, goed en snel geholpen door behulpzame medewerker!