Product kwaliteit

Heb mijn bewijzenmap voor mijn studie bij PrinterPro laten afdrukken. Fijne service en werd goed geholpen. Had voor de snelle service gekozen, alleen kwam mijn bewijzenmap maar niet binnen. Nadat ik... Heb mijn bewijzenmap voor mijn studie bij PrinterPro laten afdrukken. Fijne service en werd goed geholpen. Had voor de snelle service gekozen, alleen kwam mijn bewijzenmap maar niet binnen. Nadat ik er een belletje achteraan had gedaan kon ik hem de volgende dag gewoon om 10.00 ophalen, snelle service en goed opgelost. Toen ik een tweede bewijzenmap had besteld ging er ook iets mis, nadat ik er achteraan had gebeld begrepen ze mij helemaal. Ze zouden een busje sturen die mijn bewijzenmap zou komen brengen. Gebeld rond 14.00 en rond 18.00 gebracht. Ze lossen de fouten gelijk super op! Hier kom ik zeker terug en dan gaat het hopelijk allemaal in 1 keer goed!

Hele sterke en goede service!

Als het te druk is, dat niet alles door elkaar gaat lopen!

Janneke

Ontzettend goede service. Mijn boek is heel mooi geworden op het gesattineerd mc 90 grams papier (400 pagina's)

Persoonlijk en goede prijs/kwaliteit

I only had positive impression, a very professional printing company

An extremely friendly customer service, professional working with the customers.

None

In eerste instantie ging het aanleveren van de bestanden van mijn bestelling verkeerd, doordat er op de website niet duidelijk gecommuniceerd werd dat ik mijn bestanden in de exacte print maten... In eerste instantie ging het aanleveren van de bestanden van mijn bestelling verkeerd, doordat er op de website niet duidelijk gecommuniceerd werd dat ik mijn bestanden in de exacte print maten moest leveren. Dit hebben de medewerkers van PrinterPro echter goed opgepakt door mij hiervan op de hoogte te stellen en ruimte te geven om het alsnog aan te leveren. Ook al was dit rond 17:00, de medewerkers doen hun best om je bestelling optijd te leveren!

Goede klantenservice, de medewerkers zetten zich voor je in.

Op de website duidelijker omschrijven hoe mensen hun bestanden aan moeten leveren.

Edmee - Cultuurwerkplaats Krimpen a/d IJssel

Ik bestel zeer regelmatig bij PrinterPro en ik ben SUPER tevreden! Enorm behulpzaam en klantvriendelijk! Een persoonlijke en prettige benadering.
Wat begon als 'we proberen PrinterPro een...
Wat begon als 'we proberen PrinterPro een keer' is uitgelopen tot dat we nu met veel plezier vaste klant van PrinterPro zijn!

Persoonlijke benadering. Hulp die ik krijg is ook op mijn niveau! Ik ben geen vormgever en heb 0-verstand hiervan maar wordt geholpen op zo'n manier dat ook ik het begrijp.

Nee, ik ben zeer tevreden en zie nu geen verbeterpunten.

Hackastory

Een plotselinge grote klus in Amerika zorgde ervoor dat ik in een bijzonder korte tijd veel verschillende producten nodig had. Van grote A0 posters tot pixelperfect visitekaartjes. Niets is te gek... Een plotselinge grote klus in Amerika zorgde ervoor dat ik in een bijzonder korte tijd veel verschillende producten nodig had. Van grote A0 posters tot pixelperfect visitekaartjes. Niets is te gek bij PrinterPro, ook niet als je het dezelfde dag nog wilt ophalen! Geweldige service en dat met een grote glimlach.

Snelle service en het daarna ook nog bereid zijn dingen aan te passen of helpen oplossen. Bijvoorbeeld het vervoer van A0 posters in een vliegtuig - er werd samen met mij gezocht naar de meest... Snelle service en het daarna ook nog bereid zijn dingen aan te passen of helpen oplossen. Bijvoorbeeld het vervoer van A0 posters in een vliegtuig - er werd samen met mij gezocht naar de meest optimale manier.

Het komt naar mijn mening te vaak voor dat ik mijn bestanden niet goed kan aanleveren. Timer bij uploaden loopt te snel af - dit zou beter kunnen (desondanks altijd tevreden naar huis gegaan)

Manon Nieuwenhuizen

Bedankt voor het printen van mijn tijdschrift! Hij is heel mooi geworden. Bedankt voor de goede service met het goed krijgen van het voorblad.

Goede service, snelle levering en klantvriendelijk

Eurovitegroup

Super spontaan personeel. Ik heb ze ontmoet op de grafische vakbeurs 2017 in Gorinchem. We kregen gratis posters mee die zij als showmodel hadden klaarliggen. Ik heb nu 5 posters op A0 formaat in... Super spontaan personeel. Ik heb ze ontmoet op de grafische vakbeurs 2017 in Gorinchem. We kregen gratis posters mee die zij als showmodel hadden klaarliggen. Ik heb nu 5 posters op A0 formaat in mijn huis hangen en ze zijn van super scherpe kwaliteit en geprint op stevig papier. Ik ben er super super blij mee! Ik zal zeker aan jullie denken bij een volgende bestelling!

Een jonge man op de beurs werkte al 13 jaar voor dit bedrijf (of zo lang zat hij in de poster wereld). Laat toch zien dat ze het een bedrijf zijn die met de tijd meegaat!

Ja, jullie zijn super leuk en super goed. Jammer dat jullie helemaal achteraan de beurs stonden. Ik hoop dat iedereen jullie heeft kunnen vinden!

InwonersPartij Lelystad

Eenvoudige bestelling van posters

Snel en simpel

Goede ervaring

Goede service in de winkel

Jammer dat sommige dingen niet mogelijk waren (ik had bijv. te veel pagina's voor een bepaald boekje) maar snap dat dat iets technisch is.

Reactie PrinterPro.nl:

Beste klant,
Je kunt altijd even contact opnemen met ons als iets op de website niet mogelijk is. Er is een mogelijkheid om extra pagina's toe te voegen aan je bestelling.
We zijn blij...
Beste klant,
We zijn blij dat je de service goed vond!
Groeten,
Het team van Printerpro