Product kwaliteit

Zeer vriendelijk snel geholpen en mijn stageverslag zag er zeer professioneel uit!

Super snel, relatief goedkoper, zeer aardig personeel op locatie

Beste klant,
Goed om te horen dat je goed geholpen bent. Wij hopen dat je een goed resultaat hebt behaald met je stageverslag!
Aniek van Printerpro

Valone Adams

Super goed bedrijf! Staan open voor alles en helpen je in noodsituaties.

Professioneel / Grafisch Sterk / Behulpzaam

nvt

Beste Valone,
Fijn dat we je hebben kunnen helpen. In noodsituaties proberen wij altijd flexibel te zijn.
Dankjewel voor je feedback!
Team Printerpro.nl

Hannah Adams

Zojuist mijn boek ontvangen, en heel tevreden. Je kunt zien dat er met zorg aan is gewerkt. Ik vond de service ook echt top. Ik raad iedereen deze drukker aan! Ze werken snel, zorgvuldig, super... Zojuist mijn boek ontvangen, en heel tevreden. Je kunt zien dat er met zorg aan is gewerkt. Ik vond de service ook echt top. Ik raad iedereen deze drukker aan! Ze werken snel, zorgvuldig, super vriendelijk, en niet heel duur.

De klantenservice is echt fenomenaal

Het enige dat een beetje onhandig is is dat je de cover los moet aanleveren, maar hier helpen ze super goed bij als dit onduidelijk is.

Beste Hannah,
We zijn blij dat je zo tevreden bent! Ik kijk je volgende bestelling bij ons tegemoet.
Aniek, klantenservice

Gert-Jan Haverkamp

Top service!
Onze save the date kaartjes hier laten afdrukken (Witte tekst op Kraft) en het resultaat is echt fantastisch.
Levering was bijzonder snel en gratis een proefdruk, incl. een...
Top service!
Levering was bijzonder snel en gratis een proefdruk, incl. een versie met zwarte tekst.
Binnenkort moet ook de echte uitnodiging gedrukt worden en deze bestellen we,zonder twijfel, weer hier!

Heldere en snelle communicatie.
Afdrukken zijn bijzonder mooi.

Beste Gert-jan,
Beste Gert-jan,
Wij vinden het ontzettend leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met het resultaat. Bedankt voor het geven van je feedback en wij kijken uit naar je volgende bestelling!
Het team van Printerpro

Alex Schröder Fotografie

Een verademing om mee te werken.
Het bestaat nog, een bedrijf met mensen die je opbellen en meedenken.
En als er eens iets misgaat krijg je razendsnel de goede dingen geleverd. Een verademing om mee te werken.
Het bestaat nog, een bedrijf met mensen die je opbellen en meedenken.
En als er eens iets misgaat krijg je razendsnel de goede dingen geleverd.
Variabel printen is uniek en ideaal.

Zeer efficiënt telefonisch contact als er onduidelijkheden zijn - dat maak je zelden meer mee.
Superaardig en behulpzaam!

Beste Alex,
Wat fijn dat je zo blij bent met onze service. Erg leuk om te horen!

Super snel, onwijs klantvriendelijk, controleren je bestand en bellen als je beter iets aan zou kunnen passen qua drukken/snijden. Echt top!

Heel klantvriendelijk en professioneel

Beste Klant,
Wij doen inderdaad altijd een bestandscontrole om te zorgen dat het eindresultaat zo goed mogelijk is. Goed om te horen dat je zo goed bent geholpen bij ons.
Heel erg bedankt...
Beste Klant,
Heel erg bedankt voor je reactie!

Simon van de Kimmenade

(Bewerkt)

Op donderdag rond de avond een magazine print met spoed besteld. Dit tijdschrift was een opdracht voor mijn studie en dus was het van belang dat deze op tijd bezorgd zou zijn. Het tijdschrift is wat... Op donderdag rond de avond een magazine print met spoed besteld. Dit tijdschrift was een opdracht voor mijn studie en dus was het van belang dat deze op tijd bezorgd zou zijn. Het tijdschrift is wat laat maar mooi aangekomen.

Erg vriendelijke klantenservice.

Beste Simon,
Jammer dat de bezorging niet helemaal op tijd is aangekomen. Helaas zijn wij daarin ook afhankelijk van PostNL. We zullen ons best doen om dit in de toekomst te verbeteren....
Beste Simon,
Leuk om te horen dat je blij bent met het resultaat!

Prettig!

goed materiaal (prints)

Kan eventueel sneller geleverd worden nu 1 week.

Beste Klant,
Goed om te horen dat je blij bent over de kwaliteit van de prints.
Beste Klant,
Goed om te horen dat je blij bent over de kwaliteit van de prints.
Als je je print graag sneller geleverd wil hebben kun je natuurlijk altijd kiezen voor onze snelle of spoedlevering!
Heel erg bedankt voor je reactie!

Uitstekend

Beste Klant,
Wat fijn dat je tevreden bent over onze service.
We zie je graag in de toekomst weer terug!
Aniek

Bas ter Haar Romenij

Top bedrijf. De klant staat voorop, er wordt met je meegedacht en een document wordt netjes gecontrolleerd. Iets extra's of anders zoals wordt aangeboden is ook geen enkel probleem.