Product kwaliteit

Prettige ervaring. Snelle reacties op vragen en denkt mee met de klant.

Makkelijk meerdere posters laten printen onder 1 bestelling. Kunnen posterontwerpen verkleinen of vergroten naar gewenste maat zonder problemen. Snelle reactie op vragen met compleet en duidelijke... Makkelijk meerdere posters laten printen onder 1 bestelling. Kunnen posterontwerpen verkleinen of vergroten naar gewenste maat zonder problemen. Snelle reactie op vragen met compleet en duidelijke antwoorden.

Na bestelling wordt er 1 bevestigingsmail verstuurd. Daarna krijg je pas een mail over verzending zodra het pakket door de bezorgmaatschapij is ontvangen.

Printerpro heeft ons bij de levering van een boekwerk uitstekend geholpen. Goede service, waanzinnig snelle levertijd, sterk communicatie en een prachtig product. Onze organisatie is volledig... Printerpro heeft ons bij de levering van een boekwerk uitstekend geholpen. Goede service, waanzinnig snelle levertijd, sterk communicatie en een prachtig product. Onze organisatie is volledig ontzorgd. Kortom, een aanrader!

Posters printen

after sales

Estelle, Dewi, Zeynep, Jesper

Voor onze opleiding aan het Windesheim hebben wij een bordspel ontwikkeld voor Kadera. Dit bordspel hebben wij laten drukken bij Printerpro. Iedereen is laaiend enthousiast en willen en graag nog... Voor onze opleiding aan het Windesheim hebben wij een bordspel ontwikkeld voor Kadera. Dit bordspel hebben wij laten drukken bij Printerpro. Iedereen is laaiend enthousiast en willen en graag nog meer laten drukken. Heel erg bedankt namens ons!!

Goede communicatie en snelle levertijd!!
Jullie hebben een super mooi bordspel voor ons afgedrukt

Celia

Waar te beginnen.. als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik dat met liefde doen !! Om mijn ontzettend krappe deadline te halen van het inleveren van mijn scriptie, hebben de medewerkers van... Waar te beginnen.. als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik dat met liefde doen !! Om mijn ontzettend krappe deadline te halen van het inleveren van mijn scriptie, hebben de medewerkers van PrinterPro niet alleen mijn scriptie 10 x (ofzo) geprint (en binnen een paar uur !) tot ik tevreden was, mij mentaal bij gestaan, maar ook nog eens naar mijn universiteit met de auto gereden zodat ik op tijd bij het secretariaat kon zijn ! Ik ga nu volgende maand verdedigen en dan studeer ik af ! Zonder de hulp van Jurre, Anniek, Bas en Wouter zou ik niet afstuderen :-) Heel erg bedankt !!

Zie commentaar.

Zie commentaar.

Perfecte service! Altijd klantvriendelijk (op locatie en telefonisch), pakketjes altijd netjes ingepakt. Ruim 7 jaar de enige plek waar ik iets laat printen.

Klantvriendelijk, snel, keurig, kwaliteit

Annieck

Voor school weer een boek moeten maken (Afwijkend formaat, inbinden in wire-o met speciale (eigen) voorkant en dikker papier) Hoe moeilijk het ook is, ze regelen het. Hele goede service en zelfs... Voor school weer een boek moeten maken (Afwijkend formaat, inbinden in wire-o met speciale (eigen) voorkant en dikker papier) Hoe moeilijk het ook is, ze regelen het. Hele goede service en zelfs voor de volgende dag! Daarnaast een van de weinige printshops die niet gelijk de hoofdprijs vraagt!

- Snelle reactietijd
- Klant is koning
- Professioneel eindresultaat

Op de website is het lastig te vinden hoe iets moet worden aangeleverd (er staat wel PDF maar is dit met/zonder afloop en snijlijnen?).

(Bewerkt)

Hele goede klantenservice, ze gaan tot het uiterste voor je tevredenheid.

Reactie PrinterPro.nl:

Beste Klant,
Leuk te horen dat je zo blij bent met onze klantenservice. Klantvriendelijkheid is een van onze belangrijkste speerpunten en gelukkig komt dat ook naar voren.
Ik hoop dat je...
Beste Klant,
Ik hoop dat je in de toekomst weer bij ons gaat bestellen.
Groeten,
Aniek | Klantenservice

De Aanschouw

Top! Goede communicatie, accuraat, snel en een fantastisch goed resultaat!

Goede communicatie, accuraat, snel en een fantastisch goed resultaat!

Prima bedrijf. Het resultaat is fantastisch. Ook voor vragen zijn ze direct beschikbaar en zoeken samen naar een mogelijk passende oplossing.