Product kwaliteit

Annabel Jacobs

1x bestelling geplaatst. Zeer tevreden. Zag PrinterPro een keer voorbij komen op tv (RTL Z ??). Heb het genoteerd en gelijk gretig gebruik van gemaakt. Ben zelf DTP-er dus .... Leuk!

Fantastisch dat dit zo online kan. Heb het gelijk doorgegeven op mijn werk (gemeente Werkendam). Weet zeker dat zij ook in de toekomst hier gebruik van zullen maken.

Adverteer niet dat het dag A aanleveren, dag B geleverd wordt. Want dat is niet zo als je een nieuwe bestelling plaatst. Daar zit minimaal 7 dagen levertijd op... dat vind ik het enige... Adverteer niet dat het dag A aanleveren, dag B geleverd wordt. Want dat is niet zo als je een nieuwe bestelling plaatst. Daar zit minimaal 7 dagen levertijd op... dat vind ik het enige verneukeratieve op de site... Verder prima. Goede kwaliteit. Was zeer tevreden met mijn bestelling.

Robin

Alles is naar wens verlopen. Het was me niet gelukt een PDF aan te leveren en kwam aan met een TIFF bestand van meer dan 700mb wat geen probleem was voor PrinterPro.
Het werdt bezorgd op de...
Het werdt bezorgd op de aangegeven datum, het was zeer goed verpakt en zag er netjes uit.

Een goede prijs in verhouding met veel andere bedrijven

Stella Tettero - UNICEF Nederland

Mijn eerste kennismaking is zeer goed bevallen! Lekker korte lijntjes, vlotte response en fijne service.
Indien nodig kom ik zeker terug.

FINTREX

Vanuit onze organisatie bestellen wij regelmatig drukwerk bij PrinterPro. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het drukwerk en de service. De medewerkers van PrinterPro denken goed met je mee... Vanuit onze organisatie bestellen wij regelmatig drukwerk bij PrinterPro. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het drukwerk en de service. De medewerkers van PrinterPro denken goed met je mee waardoor er altijd een geslaagd resultaat is! Daarnaast is PrinterPro goed bereikbaar en loop je er gemakkelijk binnen voor vragen en advies.

De organisatie denkt goed met je mee om het juiste resultaat te behalen.

Anoniem groetjes uit Brabant 😉

Ik ben zeer tevreden.
Ik ben zeer tevreden.
Over de klantvriendelijkheid zorgvuldigheid denken oplossingsgericht en vakmanschap dit is voor mij de eerste keer dat ik m'n kaartje heb laten maken en ben dus erg te spreken over de afhandeling ik raad jullie iedereen aan die op dit niveau iets zoek ik zeg doen.
Gegroet Monique

Ik voelde me als klant erg fijn en serieus genomen.

Ga vooral zo door! ??

De poster die ik besteld had werd direct aan gewerkt. Werd ook nog telefonisch gebeld vanwege het bestand dat pixelig was op A2 formaat. Levering zeer snel. Resultaat was prachtig en zag er geweldig... De poster die ik besteld had werd direct aan gewerkt. Werd ook nog telefonisch gebeld vanwege het bestand dat pixelig was op A2 formaat. Levering zeer snel. Resultaat was prachtig en zag er geweldig uit!

Snellere levering dan verwacht, er werd om bevestiging gevraagd om het bestand wat ik koos te printen omdat het pixelig was.

Gianni Antonia

Ik bestel hier altijd presentatie posters en visitekaartjes. De levertijd en kwaliteit van mijn orders is altijd goed.

Flexibel, met een super fijne klantenservice

Misschien in de toekomst letterpress aanbieden voor visitekaartjes!

goede snelle communicatie

vouwschema op de website

Sharon

Super! Er wordt goed meegedacht voor de beste kwaliteit. En echt super kwaliteit!!!
Zeker een aanrader!!!!

Super kwaliteit
Goede service
Denken/helpen mee om het beste er uit te halen

Washnote

Snel besteld, fijn om in Rotterdam zelf op te halen. Precies goed

Ziet er precies uit zoals gewenst, de supersnelle levering is binnen 1 dag