Product kwaliteit

Loes

Het bestellen van verjaardagskaarten via de website voor mijn oma

Van de week verjaardagskaarten besteld, dat ging heel makkelijk via de website. Het zag er allemaal supernetjes uit! Ben er blij mee. Complimentje voor de goeie service!

Het is toch wel vreemd dat je de proefversie pas krijgt op het moment dat je je bestelling afhaalt. Maar dat hebben ze goed opgelost.

PAUSE - Disconnect to reflect

Visitekaartjes geprint voor PAUSE - Disconnect to reflect - Maartje Leek
Zag er goed uit. en zeer snel geleverd

Ans Schoemaker

Scriptie laten printen., afgewerkt met Wire-o. Zag er allemaal fantastisch uit en ik kon het zelfs sneller halen dan 16.30
Ik ben er superblij mee

Susanne

Ontzettend goede service, dik tevreden met PrinterPro!

Doen hun uiterste best om te helpen

Domino's Pizza

Mooie Reis cheque gemaakt door PrinterPro, Snelle Levering dus snelle uitgifte

North Sea Round Town

Poster gelamineerd en op foam geplakt geprint zeer tevreden over kwaliteit, zeer geschikt voor buitenreclame en als podiumbord voor North Sea Round Town.
Fringe Festival North Sea Jazz festival

Uitstekende service, zeer klant, snelle levering en goede kwaliteit en dat ook nog eens voor een lage prijs. Ik snap niet hoe ze het doen, maar ben er erg blij mee.

Zeer klantgericht bedrijf. Belt uit eigen beweging op om advies te geven over de opdracht.

Voor zover ik kan zien, is alleen een bestelling te plaatsen wanneer direct wordt afgerekend. Voor grote organisaties zoals ons ziekenhuis, zou het makkelijker zijn wanneer de betaling achteraf via... Voor zover ik kan zien, is alleen een bestelling te plaatsen wanneer direct wordt afgerekend. Voor grote organisaties zoals ons ziekenhuis, zou het makkelijker zijn wanneer de betaling achteraf via de afdeling financiën zou kunnen plaatsvinden.

Ilse

Mooie prints via 'presentatieposters' op een leuk papiertje (uitgekozen via het gratis papiermonster). Bestelling was super snel aangekomen (en het moest zelfs naar België). Op werkdagen werd... Mooie prints via 'presentatieposters' op een leuk papiertje (uitgekozen via het gratis papiermonster). Bestelling was super snel aangekomen (en het moest zelfs naar België). Op werkdagen werd altijd vrijwel meteen teruggemaild als ik een vraag had. Prijs/kwaliteit is dit echt een aanrader!

-Mooie prints
-Papiermonster was een grote hulp
-Leuker poster-papier dan in de doorsnee printshop
-kwam goed verpakt aan, geen kreuken of blutsen

-Had eerst geen track & trace code ontvangen maar meteen nadat ik mailde, had ik al antwoord met de code erin.
- 1 print was te groot maar dat lag misschien eerder aan mijn te dubbelzinnige omschrijving

sophie coucke

Ik bestelde eerder al voor zowel mijn werk als mezelf bij Printerpro. De kwaliteit is altijd top en de mogelijkheid tot variabel printen is werkelijk uniek en handig! Voor een eindwerk fotografie... Ik bestelde eerder al voor zowel mijn werk als mezelf bij Printerpro. De kwaliteit is altijd top en de mogelijkheid tot variabel printen is werkelijk uniek en handig! Voor een eindwerk fotografie lieten we hardcover boeken drukken en Printerpro deed wat geen enkele andere drukker voor ons wilde doen! De prijs-kwaliteit verhouding is eerlijk en het resultaat is gewoon top. We zijn in de wolken over de kwaliteit. Bedankt om dit tot een succes te brengen!

De vlotte communicatie is top, ze staan open voor alle vragen en begeleiden je tot je finale order. De mogelijkheid tot variabel printen is een echte service. Alles wordt handmatig gecontroleerd en... De vlotte communicatie is top, ze staan open voor alle vragen en begeleiden je tot je finale order. De mogelijkheid tot variabel printen is een echte service. Alles wordt handmatig gecontroleerd en er zijn nauwelijks fouten te vinden. Bovendien bieden ze enkele unieke producten aan waar ik al graag gebruik van gemaakt heb. (bv. printen met witte toner)

Robin

Al vaak bij PrinterPro besteld, tot nu toe altijd tevreden geweest. Goed druk- en printwerk voor een mooie prijs, en de klantenservice is tot nu toe beter dan elk ander bedrijf. Ik zal jullie altijd... Al vaak bij PrinterPro besteld, tot nu toe altijd tevreden geweest. Goed druk- en printwerk voor een mooie prijs, en de klantenservice is tot nu toe beter dan elk ander bedrijf. Ik zal jullie altijd aanraden wanneer iemand mij vraagt of ik een goede printservice weet. Het cadeau voor mijn schoonmoeder is perfect geworden, bedankt!

Kwaliteit, prijs, komen beloftes na, klantenservice is heel goed.