Product kwaliteit

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering.

Erg blij met het eindresultaat!

Snelle levering, goede kwaliteit, er werd direct gebeld omdat ik een foutief aantal bladzijden had opgegeven, waarna e.e.a. in overleg werd aangepast.

Duidelijke info op de website, snelle levering en zeer klantvriendelijk.

Erg tevreden! Denkt mee, is snel en levert goede kwaliteit

Goede kwaliteit, vriendelijke service!

Template voor het maken van een kaft (hardcover) zou handig zijn!

Super! zeer tevreden

* Zeer hoge kwaliteit eindproduct
* Denken goed mee, belden me proactief om order te bespreken

Kleine delay in verzending, maar was voor ons geen probleem

Janneke

Goed uiteindelijk. Zijn erg coulant en mooi poster papier.

Er was bij mijn order iets mis gegaan (bestelling), er werd nadat de order geleverd was snel ingegrepen door een medewerker van de klantenservice en hierna een oplossing geboden. Dit zie je niet zo... Er was bij mijn order iets mis gegaan (bestelling), er werd nadat de order geleverd was snel ingegrepen door een medewerker van de klantenservice en hierna een oplossing geboden. Dit zie je niet zo snel en vaak bij internet aanbieders.

Al jaren print ik bij Printerpro (voorheen Komplot). Ik geloof niet dat er een ander bedrijf is waar de prijs-kwaliteit verhouding zo uitstekend is. De medewerkers zijn erg vriendelijk en... Al jaren print ik bij Printerpro (voorheen Komplot). Ik geloof niet dat er een ander bedrijf is waar de prijs-kwaliteit verhouding zo uitstekend is. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam, de service is erg goed.

De medewerkers zijn open voor alles. Of het nou 1 oplage is of meerdere doen zij hun uiterste best om kwaliteit te leveren. De proefprint service is kosteloos en ook dat vind ik erg prima. De... De medewerkers zijn open voor alles. Of het nou 1 oplage is of meerdere doen zij hun uiterste best om kwaliteit te leveren. De proefprint service is kosteloos en ook dat vind ik erg prima. De prijzen zijn ook erg laag

com2d

snelheid, kwaliteit

zichtbaarheid op afhaaladres

Blue Voyage Diving

Snel geholpen. Goede telefonische support. Goede kwaliteit.