Product kwaliteit

Gewoonweg super!

Nathanieël

Zeer tevreden. Presentatieposter besteld, kwaliteit zeer goed en volgende dag in huis! Ook even een belletje bij een foutje van mijzelf in de bestelling, netjes opgelost! Ofwel zeer tevreden en... Zeer tevreden. Presentatieposter besteld, kwaliteit zeer goed en volgende dag in huis! Ook even een belletje bij een foutje van mijzelf in de bestelling, netjes opgelost! Ofwel zeer tevreden en goede prijzen!

Service zeer snel!

Misschien dat ik de bestelling die ik geannuleerd heb niet teruggestort krijg, maar als tegoed. Maar dit is voor mij geen probleem!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

prima geholpen aan de telefoon!!

nee

MyMall

Super service, denken mee met de zakelijke klant en komen na wat ze beloven. Perfect eindresultaat. Kortom top!

Denken erg goed met de klant mee en komen met adequate oplossingen.

Carrièrepoort

Prima service, prima kwaliteit, prima medewerkers!

Het persoonlijke contact voor en tijdens het plaatsen van de order en het meedenken maakt het voor mij tot een erg servicegericht bedrijf. Ik beveel ze nu al aan bij anderen!

FunkyPepper

Ik heb 2 keer een spoedbestelling gedaan & waar voor mijn geld gekregen

Heerlijk duidelijke site, makkelijk besteltraject, snelle levering en prettige prijsstelling. Dat maakt ze al interessant voor mij om printzaken naar door te sturen. Maar dan óók nog snel,... Heerlijk duidelijke site, makkelijk besteltraject, snelle levering en prettige prijsstelling. Dat maakt ze al interessant voor mij om printzaken naar door te sturen. Maar dan óók nog snel, persoonlijk contact wanneer er onverhoopt toch iets niet goed lijkt te gaan... daarmee gaan ze voor mij van goed naar uitstekend.

Njet.

Prima werk afgeleverd.

Welmoed

Zeer goed geholpen toen er met het aangeleverde format iets niet in orde bleek. Fijne klantenservice en mooi resultaat

Goede klantenservice

Een kleine beschadiging aan een paneel is door U tot volle tevredenheid van ons afgehandeld. Top!

Marcel

Top service, zeer klantgericht en hoge kwaliteit voor scherpe prijs.

Werknemers denken mee, geven deskundig advies en helpen bij oplossen van problemen.