Product kwaliteit

Jeffrey

Als docent Engels op een middelbare school heb ik 216 A1-posters besteld die moeten dienen als lesmateriaal om woordenschat uit te breiden. De posters zijn prachtig, kwalitatief zeer goed en... Als docent Engels op een middelbare school heb ik 216 A1-posters besteld die moeten dienen als lesmateriaal om woordenschat uit te breiden. De posters zijn prachtig, kwalitatief zeer goed en duidelijk leesbaar, ook achterin het leslokaal. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat we twee posters misten. Deze werden met één telefoontje gratis nageleverd.

- duidelijkheid website
- bestelgemak
- prijs
- kwaliteit posters
- klantenservice

- levertijd, in deze tijd zou je zonder meerprijs eigenlijk in max. 2 dagen moeten leveren

P. Valderpoort

Pro-aktieve benadering, werd gebeld voor nader overleg - SUPER om een mens te kunnen spreken ipv uitsluitend via een site. Super dat ik over de beperkingen op de hoogte werd gesteld zodat ik niet... Pro-aktieve benadering, werd gebeld voor nader overleg - SUPER om een mens te kunnen spreken ipv uitsluitend via een site. Super dat ik over de beperkingen op de hoogte werd gesteld zodat ik niet teleurgesteld zou worden. Input was mij bekend maar heerlijk om het persoonlijk door te nemen.

persoonlijk contact ná de bestelling met input!

Op de site aangeven dat pas ná betaling document ge-upload kan worden (in tegenstelling tot bijv. Vistaprint).
Geeft in eerste instantie het gevoel 'gaat dat wel goed' en 'word ik niet...
Geeft in eerste instantie het gevoel 'gaat dat wel goed' en 'word ik niet opgelicht' als je eerst moet betalen vóórdat alles Inclusief bestand is opgegeven. Voorzichtigheid als internetklant is geboden.

Prima service, zeer betrouwbaar!

Mr. Serious

Was mijn 1e kennismaking met de mensen bij Printer Pro.
Was mijn 1e kennismaking met de mensen bij Printer Pro.
Na het printen van een aantal A1 posters die wat te donker uit de printer kwamen hebben we deze besproken en ze via andere printer wat lichter geprint.
Dit was kosten loos. Dat vind ik goede service.

Persoonlijke service

Was onduidelijk dat Printer Pro in dat kantoor gebouw zit op de 1e verdieping.
Vanaf straat niveau is dat onduidelijk.

Reactie PrinterPro.nl:

Fijn dat dit een goede oplossing voor je was.
Bij meerdere afdrukken bieden we sowieso een proefprint aan. Zo kunnen we dit soort dingen tackelen zonder iets opnieuw te hoeven printen.

Gea Verhoef

Eenvoudig te bestellen, prima product

Super geholpen, perfect resultaat

Goede service en snelle levering.

Mischa Boogaard

Hel erg tevreden over de geleverde dienst en de prijs/kwaliteitsverhouding van het geleverde eindproduct.

Ik heb enkel positieve ervaringen, van het oriënteren op de website tot het bestellen, tot het contact n.a.v. de bestelling en het afhalen in de shop, alles is perfect verlopen, dat ook nog eens... Ik heb enkel positieve ervaringen, van het oriënteren op de website tot het bestellen, tot het contact n.a.v. de bestelling en het afhalen in de shop, alles is perfect verlopen, dat ook nog eens binnen de deadline etc. helemaal super!!

Het enige verbeterpuntje zou kunnen zijn om in het straatbeeld een herkenbaar logo of een dergelijke te hebben.
Of het straatbeeld herkenbaar van beide zijden op de website te zetten voor...
Of het straatbeeld herkenbaar van beide zijden op de website te zetten voor mensen wie niet bekend zijn in Rotterdam.
Na een telefoontje overigens prima telefonisch op het goede been gezet door een van de medewerkers van PrinterPro.

Goed meegedacht voor een spoedopdracht

Studio Bovee

Ben erg tevreden over printer pro, hele goede klantenservice. Begripvol en snel.

goed klantenservice