Product kwaliteit

Voor ons jaarlijkse bedrijfsuitje hadden we een programmaboekje nodig. De levering kon zeer snel worden opgehaald (sneller dan aangegeven) en de kwaliteit van het boekje was uitstekend!

Zeer snelle service

Marissa

Ik heb bij PrinterPro mijn scriptie besteld en je betaalt behoorlijk wat geld wanneer je 4 scripties moet printen, maar daar krijg je ook wel iets voor terug! Het geheel is mooi ingebonden, stevig... Ik heb bij PrinterPro mijn scriptie besteld en je betaalt behoorlijk wat geld wanneer je 4 scripties moet printen, maar daar krijg je ook wel iets voor terug! Het geheel is mooi ingebonden, stevig papier en netjes verpakt. Bij vragen, wordt er heel snel gereageerd. Super!

Hele mooie nette scriptie kunnen ontvangen

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, en vooral een zeer aantrekkelijke prijs! Ik ben zeer tevreden.

Prima! Snel! Bij vragen nemen ze contact op om er zeker van te zijn dat de order naar wens verwerkt word! Zeer klantgericht!

Klantgericht!

Geen.

Een aantal softcover boeken besteld, erg blij met het resultaat. Overzichtelijke en handige website, klantenservice ook top!

Bij eventuele twijfel over juistheid aanlevering bestanden nemen ze contact met je op, m.a.w. ze denken met je mee!

marina

Zeer overzichtelijke bestelsite; daardoor hier blijven hangen en niet elders besteld. Levering verder ook prima verlopen.

Beste Marina,
Beste Marina,
Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat onze overzichtelijke webshop de doorslag heeft gegeven om bij ons een bestelling te plaatsen. We zijn u ook de volgende keer graag weer van dienst!
Ivan en het team van Printer Pro

Philine

Het laten drukken van twee softcover boeken en twee A0 posters.

Snelle levering en duidelijke telefonische uitleg. Daarnaast een uitstekende service.

Beste Philine,
Bedankt voor de feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent met de door ons geleverde service!
Ivan en het team van Printer Pro

Hofplein Rotterdam

'Drukwerk niet in productie genomen en mijn collega zal u vast gebeld hebben maar in 9 van de 10 gevallen neemt de klant toch niet op en we kunnen niet blijven bellen hé!' Dit was de opmerking van... 'Drukwerk niet in productie genomen en mijn collega zal u vast gebeld hebben maar in 9 van de 10 gevallen neemt de klant toch niet op en we kunnen niet blijven bellen hé!' Dit was de opmerking van een drukker waarbij ik 1 dag voor de deadline erachter kwam dat de order niet in behandeling was genomen. PrinterPro.nl gebeld en FANTASTISCH geholpen. Deze mannen (en vrouwen?) verstaan hun vak. Zij weten wat service is en gaan tot het uiterste om de klant tevreden te stellen. Kwaliteit van het drukwerk en levertijden zijn ook nog eens uitmuntend te noemen. J. Landman / Hofplein Rotterdam

Reactie PrinterPro.nl:

Wat een leuke reactie. Ons doel is om iedere klant zo tevreden te laten zijn als u bent!

Tess

Hele snelle levering, goede kwaliteit.

Beste Tess,
Bedankt voor je feedback!
Groet,
Het team van Printer Pro