Product kwaliteit

DRIVE! 3D

Prima drukwerk, snel en betrouwbaar

professioneel drukwerk, vertrouwen wekkend vanwege achtergrond van ervaren medewerkers; duidelijke website en duidelijk bestelproces
goede kwaliteit drukwerk en dito afwerking, snel en...
goede kwaliteit drukwerk en dito afwerking, snel en redelijke prijs

iets meer terugkoppeling over de voortgang, heb zelf geïnformeerd en kreeg daarop direct antwoord over de stand van zaken; prettig zou zijn een bevestiging te ontvangen dat de bestanden binnen zijn... iets meer terugkoppeling over de voortgang, heb zelf geïnformeerd en kreeg daarop direct antwoord over de stand van zaken; prettig zou zijn een bevestiging te ontvangen dat de bestanden binnen zijn en goedgekeurd voor verdere verwerking.

Reactie PrinterPro.nl:

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u vertrouwen heeft in onze kennis en expertise en ook nog eens tevreden bent met de kwaliteit van het door ons geleverde product.
We zullen de...
We zullen de feedback betreft de gewenste terugkoppeling over de voortgang van de orders meenemen in de volgende aanpassingsronde van de webshop. Bedankt voor de tip!
Ivan en het team van Printer Pro

Fantastisch bedrijf. Ik moest met spoed 10 verschillende posters hebben. Ik had ze om 15.05 uur aangeleverd (5 minuten te laat) maar ik kon ze toch dezelfde dag nog afhalen. Superstrak geprint en... Fantastisch bedrijf. Ik moest met spoed 10 verschillende posters hebben. Ik had ze om 15.05 uur aangeleverd (5 minuten te laat) maar ik kon ze toch dezelfde dag nog afhalen. Superstrak geprint en dat voor een superprijs

Zeer flexibel, ik was zelf iets te laat met aanleveren maar dit was geen probleem, eindelijk een bedrijf die niet vastzit aan te srikte deadlines

Lennard

Printerpro heeft met een hoop geduld mij geholpen, geadviseerd en gecomplimenteerd
Erg tevreden dus

Klantvriendelijkheid, persoonlijk contact

Beste Lennard,
Bedankt voor het invullen van ons feedback formulier. We zijn blij dat u tevreden bent met de door ons geleverde service! Wij helpen graag :)
Ivan...
Beste Lennard,
Ivan en het team van Printer Pro

Dhr. van den Heuvel / online drukker

Goedkoop posters afdrukken doe ik al jaren bij Printer Pro. Zeer snelle levertijden en behulpzaam personeel.

Goedkoop printen
Zeer snelle levering
Klantvriendelijk personeel

Nog geen verbeterpunten, ben tot dusver erg tevreden!

Alles verliep erg vlot

Sandy van Dijk

Supersnelle service met zeer goede kwaliteit, klantvriendelijkheid top! En bij telefonisch contact bij de eerste die je spreekt krijg je gelijk al juiste informatie. Top!

Klantvriendelijk
Kwaliteit
Snelle service
Goed bereikbaar
Prima prijzen

Ik heb mijn scriptie laten afdrukken als hardcover boek en heeft mijn verwachtigen overstegen! Printerpro is super klantvriendelijk en denkt echt met je mee

Heel klantvriendelijk en meedenkend, dat geeft een goed gevoel aangezien het toch iets is waar je zelf ook veel tijd in hebt gestopt.

Ik wist niet dat je thuis moest zijn als het pakketje werd afgegeven, hierdoor was ik niet thuis en heb ik het een dag later in ontvangt kunnen nemen. Dit misschien beter vermelden op de site

Reactie PrinterPro.nl:

Bedankt voor je reactie. Super dat je meer dan tevreden bent over het boek.
Bedankt voor je reactie. Super dat je meer dan tevreden bent over het boek.
De tip die je geeft zullen wij meenemen en kijken of we dit duidelijk op de website kunnen vermelden, bedankt voor het aangeven.

Passiefoto

Voor de eerste keer bij PrinterPro besteld. Het is me uitstekend bevallen. Voor grote prints t.b.v. expositie ga ik er zeker weer terug.

Er was enige twijfel over de gestuurde bestanden. Hiervoor werd even gebeld om er zeker van te zijn dat het printwerk conform mijn wensen was.

Jur Vermijs

Posters besteld