Product kwaliteit

Terence

Super, snelle levering en goede service.. Ze denken met je mee..

goede service

ga zo door..

Elly Bries

‹(•¿•)› Superklasse!!!! Snelle levering !!!! Mooie posters voor een goede prijs (¯`*•.¸(*¿*)¸.•*´¯) BEDANKT !!

Awareness Lab

Ik ben zeer tevreden over PrinterPro. Alles is mogelijk in overleg, goede producten voor een redelijke prijs.

Zeer goed bereikbare en behulpzame klanten service. Flexibel.

De naleveringsbon werkte de eerste keer niet. De poster was bij de eerste levering licht gekreukt aan een zijde. Dit kwam door transport. Verschoven tijdens transport.

Leiderschap vanuit het Hart - Training & Coaching

Ik word altijd goed geholpen, zijn flexibel en snel, denken altijd mee, doen niet moeilijk. En met name Richard is een kanjer!

Denken mee, helpen mee, als je er niet uitkomt. Ze bellen zelfs als ze denken dat je een fout hebt in je volgorde of ontwerp.

oude bestelhistorie kunnen inkijken en herbestellen

Rosanne

Hele goede service! Ik had meerdere trouwkaartjes laten drukken en werd direct gemaild door Printer Pro dat variabel printen mij de helft van de kosten zou schelen. Ook bij het bekijken van de... Hele goede service! Ik had meerdere trouwkaartjes laten drukken en werd direct gemaild door Printer Pro dat variabel printen mij de helft van de kosten zou schelen. Ook bij het bekijken van de proefdruk waren ze erg vriendelijk en boden aan de kaartjes te rillen voor een leuke prijs. Hier kom ik zeker terug!

Meedenken met de klant
Eerlijk in de kosten

Ik had een last minute order voor A0 posters geplaatst bij PrinterPro. De snelle levering en de prijs/kwaliteitsverhouding zijn fantastisch!

From jane

Excellent service and excellent print work

Jasper

Zowel telefonisch als in persoon nam het personeel van Printer Pro de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Er werd zelfs voor mij naar de leverancier gebeld om een (erg specifieke) technische vraag... Zowel telefonisch als in persoon nam het personeel van Printer Pro de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Er werd zelfs voor mij naar de leverancier gebeld om een (erg specifieke) technische vraag over de materialen te kunnen beantwoorden.
Een aantal matte A2 plots besteld met prachtig resultaat, alleen waren twee (door mijn fout) van het verkeerde bestand. De volgende morgen langs gegaan en na een uur had ik alsnog de goede in handen. Absoluut een aanrader.

Vriendelijk en denken goed mee, erg prettig.

Een geweldige service met een nog mooier resultaat!

Mijn opdracht zag er niet helemaal goed uit, daar ben ik over gebeld en hebben ze voor me aangepast.

In deze tijd een uitblinker van een bedrijf waar je online kunt bestellen maar toch niet alleen een 'nummer' bent maar je het gevoel heb dat je echt wordt gezien!

Reactie PrinterPro.nl:

Wat leuk om te lezen!

Vriendelijke en correcte benadering; aangepaste order geen probleem; vermiste levering snel en gratis opnieuw uitgevoerd!