Product kwaliteit

Lieven Polfliet

Zeer prettige en correcte samenwerking op alle vlakken: bestelling, vragen i.v.m. productie, betaling.
Printer Pro houdt terdege rekening met de vragen van de klant en helpt uit de nood waar nodig!
Een dikke pluim voor Dhr. Ivan Kraanen!

- klantvriendelijkheid
- efficiënte en snelle service
- heldere en vlotte communicatie
- prachtig drukwerk: mooie kleurendruk, mooi papier, zeer verzorgde afwerking

- het aantal bladzijden van een boek dat op de website kan aangeduid worden is max. 200 (inclusief cover).
Misschien dat dit naar max. 300 kan uitgebreid worden? Of bv. een aparte...
Misschien dat dit naar max. 300 kan uitgebreid worden? Of bv. een aparte aanvullingsknop.
Bv. 200 blz = x euro
+ 4 blz = + .... euro
+ 8 blz = + .... euro
+ 16 blz = .... euro
Het is maar een ideetje.

Beste Lieven,
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u de samenwerking als zeer prettig heeft ervaren :)
Wat betreft de verbeterpunten zullen wij dit zeker meenemen in onze volgende...
Beste Lieven,
Wat betreft de verbeterpunten zullen wij dit zeker meenemen in onze volgende update van de webshop. Bedankt voor de tip! en we hopen u de volgende keer ook weer van dienst te kunnen zijn.
Groet.
Ivan

Snelle levering, goed product. Mooi papier en uitstekend afgewerkt.

Super mooi eindproduct geleverd! Heel tevreden mee, houden zo. Ook de prijs is goed te doen.

Gewoon zo door blijven gaan.

Linda

(Bewerkt)

Wat een topservice! Enorm goed geholpen door Wouter, mijn A3- hardcover boek ziet er fantastisch uit.
Duidelijke en vriendelijke uitleg aan de telefoon, een (kostenloze) proefprint was geen probleem en ik kreeg verschillende papiersoorten mee. Kwaliteitscontrole is super goed geregeld, ik werd zelfs nog even gebeld toen er een foutje in de opmaak zat waardoor ik het document nog aan kon passen voordat het geprint werd. Altijd fijn als mensen even meedenken , dat maak je zo vaak anders mee.
Goede prijs/kwalieteit verhouding en mijn boek was perfect op tijd klaar, top!

Graag wil ik u even bedanken voor de tip die ik bij de balie kreeg over het gebruik van Bullzip. Ik kon met mijn borduurprogramma geen goed digitaal bestand maken. Nu wel, en van prima kwaliteit!
Ik ben heel blij met de tip.

Carina

Wat een fijn bedrijf! Niks is een probleem!

Snel en makkelijk met nog hele scherpe prijzen!

Geen verbeterpunten, gewoon zo doorgaan!

Gimme Gimme magazine wdka

Wij hebben 6 magazines laten printen met daartussen 1 vel kalkpapier wat natuurlijk zorgt voor wat extra aandacht bij het in elkaar zetten. We zijn heel erg geholpen door de werknemers,ze dachten... Wij hebben 6 magazines laten printen met daartussen 1 vel kalkpapier wat natuurlijk zorgt voor wat extra aandacht bij het in elkaar zetten. We zijn heel erg geholpen door de werknemers,ze dachten met ons mee en zochten naar oplossingen. Ondanks een fout vanuit onze kant in het bestand is het toch nog op tijd af gekregen! We zijn heel erg blij met het eindresultaat. Een mooie kwaliteit en aandacht vanuit t bedrijf.

Ik heb mijn scriptie laten drukken bij PrinterPro. Wanneer ik een vraag had gaven ze snel en duidelijk reactie. Alles zag er uiteindelijk top uit, netjes bijgesneden en gelijmd voor een scherpe... Ik heb mijn scriptie laten drukken bij PrinterPro. Wanneer ik een vraag had gaven ze snel en duidelijk reactie. Alles zag er uiteindelijk top uit, netjes bijgesneden en gelijmd voor een scherpe prijs. Het pakketje lag op tijd klaar de volgende dag. Ik ben helemaal tevreden.

Snelle reactie. Goede professionele hulp. Vriendelijk personeel. Netjes resultaat.

Het is jammer dat bij sommige producten aan een minimum bestelaantal voldaan moet worden . Zoals minimaal 5 posters. Ik snap het wel, maar ik heb nu bijvoorbeeld 1 poster die ik moet laten drukken.... Het is jammer dat bij sommige producten aan een minimum bestelaantal voldaan moet worden . Zoals minimaal 5 posters. Ik snap het wel, maar ik heb nu bijvoorbeeld 1 poster die ik moet laten drukken. Omdat ik zo tevreden ben over Printer Pro zou ik het graag daar willen laten doen. Maar 5 posters is dan toch teveel.

Beste klant,
We zijn blij dat je tevreden bent met het door ons geleverde product! Wij helpen graag en houden van duidelijke communicatie.
De meeste producten kan je al vanaf 1 exemplaar...
Beste klant,
De meeste producten kan je al vanaf 1 exemplaar bestellen. Zo ook de budgetposters, presentatieposters en fluorposters. Wij kunnen die ene poster dus gewoon voor je afdrukken. Neem even een kijkje op de productpagina van budgetposters, vul de gewenste specificaties in en je zult zien dat je de posters al vanaf een oplage van 1 kunt bestellen.
Bedankt voor je review!
Groet.
Ivan en het team van PRINTERPRO.nl

Erato's Choice Music Society/ Blanka Pesja

GEWELDIG! werd uit eigen initiatief gebeld met enorm welwillend probleemoplossend vermogen. Na eindeloos moeilijk gedoe met drie andere bedrijven hier meteen echt goed geholpen en ook nog binnen... GEWELDIG! werd uit eigen initiatief gebeld met enorm welwillend probleemoplossend vermogen. Na eindeloos moeilijk gedoe met drie andere bedrijven hier meteen echt goed geholpen en ook nog binnen mijn budget. Denkt mee, is flexibel en bovendien erg aardig. Richard is een held.

goede communicatie, oplossend vermogen, welwillendheid technische problemen uit te leggen en op te lossen.

Bas Schilder, Lunchroom De Pionier

Hele goede ervaringen!
Ondanks onze hoge eisen en verkeerd invullen van de bestelling, snel, makkelijk en met geduld geholpen en aangepast Kwalitatief van print werk uitstekend.
Mijn...
Hele goede ervaringen!
Mijn complimenten!

- Service, contact en de snelheid hiervan.
- Duidelijkheid en overzichtelijk

Voor mijn dochter uitnodigingen gemaakt en er twee op een A3 gezet, voor kostenbesparing dacht ik het zelf te snijden. Toen mijn bestelling bezorgd werd zag ik dat het gesneden was. Super!

Beste Less,
ja wij snijden kosteloos naar het gewenste formaat, ook als het geen standaard formaat is. Fijn dat je tevreden bent.