Product kwaliteit

New@Home Rotterdam

Onze folders zijn mooi geworden! En de service is top!!

Trion

Super bedrijf met uitstekende service

Immersrosa

Super bedrijf!

Goede service + Levering + Prijs&Kwaliteit!

Wat een aardige mensen op de werkvloer die met plezier aan het werk zijn! Straalt er vanaf!

De...
Super bedrijf!

Goede service + Levering + Prijs&Kwaliteit!

De Nieuwe Website ziet er ook goed en overzichtelijk uit!

Service + Kwaliteit + Prijs!

Super service!

Botervet Marketing

Zeer goede service tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Wij laten meestal A0 posters printen voor een prijs die wij nog niet eerder zijn tegengekomen. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel!... Zeer goede service tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Wij laten meestal A0 posters printen voor een prijs die wij nog niet eerder zijn tegengekomen. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel! aanrader!

Zeer behulpzaam personeel.
Aantrekkelijke prijzen.
Variabel printen.

Tot dusver nog geen klachten gehad!

Superservice! Zeer tevreden klant.

Rokatec

Zeer tevreden over de levering en de service.

De kortingscode verdween toen er een stap terug gedaan werd op de bestelpagina's. Dit zou wellicht opgelost moeten kunnen worden.

Waalre Online

Waalre Online spreekt haar dank uit voor de bijzondere samenwerking met PrinterPro, voor de snelle levering, de goede communicatie, maar bovenal voor de prima kwaliteit flyers. CHAPEAU!

PrinterPro heet niet voor niets PRO, dus valt er niets te verbeteren.

RTF Beheer BV

Heel attent, nemen even contact op als ze twijfels hebben over de kwaliteit van het aangeleverde bestand

Alzheimer afdeling DWO

De Alzheimer afdeling Delft-Westland-Oostland dankt PrinterPro zeer voor haar maatschappelijke betrokkenheid. PrinterPro heeft haar kennis en ervaring ingezet om ons jaarverslag 2013, in een oplage... De Alzheimer afdeling Delft-Westland-Oostland dankt PrinterPro zeer voor haar maatschappelijke betrokkenheid. PrinterPro heeft haar kennis en ervaring ingezet om ons jaarverslag 2013, in een oplage van 80 stuks, kosteloos te printen. De Alzheimerafdeling DWO is erg blij met de hoogwaardige kwaliteit van het eindproduct en heeft veel waardering voor PrinterPro. Namens het bestuur van de Alzheimer afdeling DWO veel dank en alle succes toegewenst voor de komende tijd!