Product kwaliteit

Bacchus Wijnfestival

Ik kon niemand vinden die sneller posters kon drukken. Uiteindelijk was men zelfs sneller dan afgesproken. Ik heb ontzettend mooi materiaal ontvangen van Printer Pro.

Kwaliteit en snelheid

De super snelle levering was erg fijn!
De super snelle levering was erg fijn!
Na een fout in mijn bestelling werd dat prima verholpen. Er werd goed contact gehouden zodat ik wist wat er gaande was. Daarna weer heel snel mijn bestelling in prima kwaliteit binnen gekregen!

Pieter Scholten

Voor zowel mijn minor als mijn afstuderen heb ik posters van architectonische ontwerpen laten drukken bij PrinterPro.nl. Voor mijn afstuderen zelfs een geheel boekje. Mijn ervaring is dat er... Voor zowel mijn minor als mijn afstuderen heb ik posters van architectonische ontwerpen laten drukken bij PrinterPro.nl. Voor mijn afstuderen zelfs een geheel boekje. Mijn ervaring is dat er ontzettend goed meegedacht wordt door de mannen van PrinterPro en dat de producten snel geleverd worden en van top kwaliteit zijn.

Renzo van Steenbergen

Perfecte service met erg behulpzame medewerkers.

Amber Makor

Super klantvriendelijk,
Snelle levering,
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Behulpzaam

Helemaal top!

MV

Snelle reactie via mail, duidelijke afspraken en snelle afhandeling. Top dus!

Top dat jullie open stonden voor het idee dat ik had.

Lotte Teussink ART

Goede communicatie, uitstekende producten, veel verschillende mogelijkheden. Op de site is alles makkelijk en snel te bestellen.

Het variabel printen is een absoluut pluspunt. Dat ben ik bij andere drukkers nog niet tegengekomen.

Goede service en snel. Hele goede prijs-kwaliteitsverhouding en persoonlijke zorg voor een goede aflevering van de posters.

MvdKooi

Top levering, snelle afstemming was ergens in proces nodig en ging top! Erg mooi resultaat tegen zeer scherpe prijs.

Jaime de Meij

Hoge kwaliteid, Super snel, Mega klantvriendelijk!

Goed telefonisch geholpen voor mijn bestelling en op lokatie papierproeven mee gekregen voor de volgende bestellingen. Erg goed...