Product kwaliteit

HappYes

Ideaal systeem, zo via de website bestellen en betalen. En het gaat niet ten koste van het persoonlijk contact, want dat hebben we ook!

Melinda Prins

Tot nu toe een goede ervaring. De levertijd is ontzettend snel, de kwaliteit is goed en ik ben nog nooit teleurgesteld in het eindresultaat.

Zeer flexibel en meedenkend bedrijf. Ik bestelde 2x 5 posters i.p.v. gewoon 10 posters. Ik ben door Printer Pro zelf hierover benaderd en heb het teveel betaalde netjes teruggekregen.

Aflevering drukwerk ook op zaterdag

Eetcafe Leuk

Prima service, personeel meedenkend en behulpzaam!! Dank aan Wouter die het ook nog buiten de baas om bij mij aflevert , top!!

Goede kwaliteit, Jammer dat er zoveel bij betaald moet worden om binnen redelijke tijd te laten drukken.

Fred de Graaf

Vier posters besteld. Keurig op tijd ontvangen, perfect verpakt en mooie kwaliteit

De postbode had het pakket op een verkeerd adres afgeleverd. Printer Pro had het snel ontdekt en vriendelijk opgelost.

Bas van Schagen

Wat ik nog wel graag zou zien is meer informatie over het verloop van de geplaatste order Meerdere orders geplaatst de laatste tijd, elke order is juist en zeer netjes afgehandeld

Maar al met al goede service en kwaliteit

Meer info over verloop van de geplaatste order , na bestelling weinig contact tot aan verzending

Snelle levering, goede kwaliteit, scherpe prijs!

je krijgt wat je vraagt en op tijd

CDV- Architects

Zoals vermeld ben ik erg blij met jullie diensten. Na verhuizing van Rotterdam naar Amsterdam blijf ik jullie diensten gebruiken. Jullie zijn simpelweg beter, goedkoper, sneller dan alles wat hier... Zoals vermeld ben ik erg blij met jullie diensten. Na verhuizing van Rotterdam naar Amsterdam blijf ik jullie diensten gebruiken. Jullie zijn simpelweg beter, goedkoper, sneller dan alles wat hier wordt aangeboden. Top service en ik blijf jullie aanraden aan kennissen.

- Wetransfer laad erg traag op. Trager dan als ik wetransfer voor andere dingen gebruik