Product kwaliteit

week43

Prima!

ga zo door

Acquisition

Goeie kwaliteit, Super snel en klantvriendelijk !

BLOKVORM Architectuur

Elke keer ben ik weer verrast door de uitstekende service, enorme snelheid en een goede prijs. Echt een top bedrijf!

derksen|windt architecten

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit

de pagina's per vier is soms voor boekjes iets verwarrend. Categorien per vier dus 6 t/m 9 pagina's zou goed alternatief zijn :-)

verder top

Persoonlijke service is echt heel goed, flexibele houding!

Kwam er niet uit met een betaling en medewerker in kwestie was heel behulpzaam en hebben meteen een oplossing gevonden, top!

Goede snelle service en echte meedenkers

Tjeerd Postma

De service van Printer Pro is uitstekend. Mijn bestelde product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Gezamenlijk is tot een goede oplossing gekomen. Men denkt mee en op dezelfde dag wordt... De service van Printer Pro is uitstekend. Mijn bestelde product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Gezamenlijk is tot een goede oplossing gekomen. Men denkt mee en op dezelfde dag wordt gereageerd . Ik kan het bedrij zeer aanbevelen

Laura

Prima bedrijf, levering zoals beloofd en de poster is goed gelukt. Ik (particulier) heb een leuke eerste ervaring met het laten printen van een eigen poster.

Het feit dat pas na betaling de afbeelding gedownload kan worden komt wat vreemd over. Voor iemand die voor het eerst met die bedrijf kennis maakt komt het niet heel betrouwbaar over.

Menno de Jong / evenementenbranche

Zeer klantvriendelijke online drukker en zeer aantrekkelijke prijzen!

Ik zou graag meer keuze in papiersoorten willen hebben. Voor de rest niks op aan te merken.

Tamara

Alleen maar goede ervaringen!