Product kwaliteit

de besteller

Goede service en meedenkend bedrijf

Wilber - de Jong b.v.

Heel netjes en correct te woord gestaan. Denken met je mee over de output en geven advies hoe en wat je kan doen. Klantvriendelijk en Kwaliteit staan boven aan bij hen. Toppie

Kwaliteit. Meedenken over de ontwerpen als dit nodig is. Prijs kwaliteit verhouding is Super

ger van d

Al diverse keren fotoprints besteld.
keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit en de laagste prijs

Ellis

Persoonlijk advies , snelle levering en mooi eindresultaat!

Sandra

Wij plaatsen steeds vaker orders bij PrinterPro. Simpelweg omdat we op ze kunnen bouwen. We hebben nog nooit vertragingen in orders meegemaakt (er wordt altijd supersnel geleverd), de leveringen... Wij plaatsen steeds vaker orders bij PrinterPro. Simpelweg omdat we op ze kunnen bouwen. We hebben nog nooit vertragingen in orders meegemaakt (er wordt altijd supersnel geleverd), de leveringen zijn altijd picobello en je kunt altijd even bellen. Wel zo fijn . . .

Heel goedkoop, heel snel en TOCH service.

CDA

CDA Delft

Tip: laat beter zien dat je de goedkoopste bent met uitstekende kwaliteit mn in zoekmachines waar je door de bomen het bos niet ziet

MuziekopMaat

Voor een webwinkel zeer benaderbaar, ik had iets fout aangeleverd en dan bellen ze zelf om me erop te attenderen, erg prettig

enorm klantvriendelijk

Printer Pro onderscheid zich van andere bedrijven door een hoge mate van klantgerichtheid, flexibiliteit en professionaliteit en dat alles met een goede kwaliteit/prijs verhouding.

VAN DER LINDEN Fromage Artsanal Hollandais

Uitstekend! PrinterPro bedient zich van een zeer open, hartelijke en prettige manier van werken, als klant krijg je zonder meer de indruk dat alles in het werk wordt gezet het je naar de zin te... Uitstekend! PrinterPro bedient zich van een zeer open, hartelijke en prettige manier van werken, als klant krijg je zonder meer de indruk dat alles in het werk wordt gezet het je naar de zin te maken.
Klantvriendelijkheid, meedenken en het bieden van allerhande services staan bij PrinterPro duidelijk voelbaar hoog in het vaandel.

Wij kennen PrinterPro uiteraard maar het bedrijf zou best nog wat sneller te vinden mogen zijn op internet. Een hogere plaats in de zoekmachine verwerven, dat zou ons inziens goed zijn.

Jolijn

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit en snelle service! In een woord TOP!