Product kwaliteit

Th’Acquisition productz

Super goed bedrijf en altijd optijd.

SUPER SNEL, KWALITEIT IS SUPER EN HEEL KLANT VRIENDELIJK.

Lee Entertainment

goed

PrinterPro Rotterdam

- bellen kost geld, dat is niet klantvriendelijk
- PrinterPro belt snel terug
- wel erg langdradig aan de telefoon. Niet to the point.
- upload systeem op de site is verwarrend...
- bellen kost geld, dat is niet klantvriendelijk
- PrinterPro belt snel terug
- wel erg langdradig aan de telefoon. Niet to the point.
- upload systeem op de site is verwarrend als je iets wilt wat niet op de site staat maar wel mogelijk is. Vooral de betaling is dan slordig omdat dat dan in 2 keer moet.
- dikke prima voor het printwerk!

Delft

Snel en goedkoop

snel en goedkoop

alfredo

Wij bestellen regelmatig printwerk

Zeer flexibel, uitmuntende service en perfecte kwaliteit!

Richard Weber / Key Result BV

Ons nieuwe boek hebben ze prachtig afgedrukt en ingebonden. Dat verstrekken we met trots aan onze relaties en cursisten!

De goedkopere zwart/wit variant ontbreekt. Deze optie met vergelijkbare scherpte kan interessant zijn voor trainingsorganisaties en boekproducties die obv z/w zijn gemaakt.

Anneke van Dijk

Heel positief

Prijs ;-)

Richard

Prima bedrijf

Graag meer info over verloop van order

Sandra

Goede ervaring met PrinterPro

Uitstekende afhandeling van de order. M’n bestand was niet van juiste kwaliteit om af te laten drukken op het formaat dat ik wilde. Ik werd hier netjes persoonlijk over geïnformeerd met uitleg en... Uitstekende afhandeling van de order. M’n bestand was niet van juiste kwaliteit om af te laten drukken op het formaat dat ik wilde. Ik werd hier netjes persoonlijk over geïnformeerd met uitleg en kreeg daarbij de gelegenheid om een nieuw bestand op te sturen.

Boudewijn

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Inmiddels al een stuk of 10 keer een bestelling geplaatst en altijd netjes op tijd geleverd. Zeer klantgericht, denkt altijd mee en is flexibel wat betreft... Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Inmiddels al een stuk of 10 keer een bestelling geplaatst en altijd netjes op tijd geleverd. Zeer klantgericht, denkt altijd mee en is flexibel wat betreft speciale wensen. Wat me ook opvalt is de zeer snelle reactiesnelheid van het lezen en beantwoorden van e-mails. (In tegenstelling tot andere print- en drukwerk bedrijven). Constante top kwaliteit tegen een prijs waarvan ik me afvraag hoe dit mogelijk is. Ik ben tot dusver nog geen goedkopere aanbieder tegen gekomen. Kortom een TOP bedrijf!

Nee, Printer Pro heeft het goed voor elkaar!