Product kwaliteit

Beerensterk

Goed!

Mooie prijs/kwaliteit

Reactie via social media chat mag sneller.

Nina

Goede en snelle service!

Snelle productie en goede kwaliteit voor een zeer klein prijsje

Het bijvoegen van bestanden in het bestelproces gaat niet altijd soepel

Sara

Heel goede service! Toen een andere drukkerij me in de steek liet na een week me aan het lijntje te houden, stond PrinterPro klaar! Ze beloofden me de volgende dag te verzenden en hoopten dat ik het... Heel goede service! Toen een andere drukkerij me in de steek liet na een week me aan het lijntje te houden, stond PrinterPro klaar! Ze beloofden me de volgende dag te verzenden en hoopten dat ik het nog die week zou hebben. Realiteit: De volgende dag had ik alles in huis! Ik werd na het insturen van mijn ontwerpen zelfs nog even gebeld met de vraag of er bepaalde aanpassingen nodig waren.

Klantgericht, oplossingsgericht en betrouwbaar

Het is als “leek” moeilijk om te weten wat je moet kiezen qua papier, kaft, ... van een boek. Mag ietsje uitgebreider, maar dat is een constructief werkpunt.

Wijfjes

Ik heb een goede ervaring gehad, er was wat mis gegaan met het uploaden van de bestanden maar werd meteen goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon.

duidelijke informatie op de site, snelle levering, goede kwaliteit en klantvriendelijk

Ik vond het dus wat onduidelijk hoe je de bestanden uploadde. Ik begreep dat dat na de betaling kon, maar zag dus niet dat je eerst alles tegelijk moest toevoegen waardoor ik op de verkeerde knop... Ik vond het dus wat onduidelijk hoe je de bestanden uploadde. Ik begreep dat dat na de betaling kon, maar zag dus niet dat je eerst alles tegelijk moest toevoegen waardoor ik op de verkeerde knop drukte. Je kan dit niet zelf aanpassen daarna, dus dat was wel wat lastiger. Daarnaast kreeg ik geen bevestiging dat mijn bestanden via de mail in goede orde waren ontvangen dus het was even afwachten of het goed was.

Fort Negen

Ik vind PrinterPro het allerfijnst bedrijf om mee te werken. Super snel, persoonlijk, goedkoop en echt mega goede service.

Snel, hoge kwaliteit, heel vriendelijk personeel, persoonlijke service, meedenken, no nonsens beleid.

Geen tips en verbeterpunten :)

Aad Sosef

vriendelijkheid en meedenken van personeel aan de balie

Het eindproduct, de dibond-foto, bevat helaas een zeer lichte beschadiging op de foto. Dit komt doordat de bevestigingsclip (meegeleverd in een enveloppe) met de de foto was mee verpakt. Bij het... Het eindproduct, de dibond-foto, bevat helaas een zeer lichte beschadiging op de foto. Dit komt doordat de bevestigingsclip (meegeleverd in een enveloppe) met de de foto was mee verpakt. Bij het uitpakken is de lichte beschadiging geconstateerd. Mijn advies: doe dit niet nooit meer, lever de enveloppe apart óf plaatst deze aan de achterzijde van de fotoplaat en pakt daarna het geheel in. De foto wordt dan zelf niet geraakt.

EVG Start

We hadden matte foto's besteld, maar ze zijn helaas glimmend geworden

proces

niet geleverd wat we wilden

Zemheri kapsalon

Tevreden poster goed bezorgd!

Makkelijk bestellen

Anoushka Marien

Het was een hele fijne ervaring. Ik had namelijk mijn foto's heel snel nodig, voor dezelfde dag, en daar heeft mij een aardige man aan de telefoon geholpen om die bestelling te plaatsen, was super... Het was een hele fijne ervaring. Ik had namelijk mijn foto's heel snel nodig, voor dezelfde dag, en daar heeft mij een aardige man aan de telefoon geholpen om die bestelling te plaatsen, was super goede klantenservice :)

Klantenservice

Hij stuurde mij twee voorbeelden van hoe de afbeelding zou uitzien, ik koos een, maar uiteindelijk kreeg ik de andere, dus dat was een beetje jammer

Gert Nieveld

Uitstekend! Lastige printklus vakkundig uitgevoerd met hoge kwaliteit. Goed advies vooraf en ook nog eens perfect op tijd geleverd.

Printen op afstand via internet met scherpe prijzen maar toch met persoonlijk advies en ondersteuning bij printwerk. Ideale combinatie.