Goed!
Mooie prijs/kwaliteit
Reactie via social media chat mag sneller.
Mooie prijs/kwaliteit
Reactie via social media chat mag sneller.
Snelle productie en goede kwaliteit voor een zeer klein prijsje
Het bijvoegen van bestanden in het bestelproces gaat niet altijd soepel
Klantgericht, oplossingsgericht en betrouwbaar
Het is als “leek” moeilijk om te weten wat je moet kiezen qua papier, kaft, ... van een boek. Mag ietsje uitgebreider, maar dat is een constructief werkpunt.
duidelijke informatie op de site, snelle levering, goede kwaliteit en klantvriendelijk
Ik vond het dus wat onduidelijk hoe je de bestanden uploadde. Ik begreep dat dat na de betaling kon, maar zag dus niet dat je eerst alles tegelijk moest toevoegen waardoor ik op de verkeerde knop...
Snel, hoge kwaliteit, heel vriendelijk personeel, persoonlijke service, meedenken, no nonsens beleid.
Geen tips en verbeterpunten :)
vriendelijkheid en meedenken van personeel aan de balie
Het eindproduct, de dibond-foto, bevat helaas een zeer lichte beschadiging op de foto. Dit komt doordat de bevestigingsclip (meegeleverd in een enveloppe) met de de foto was mee verpakt. Bij het...
proces
niet geleverd wat we wilden
Makkelijk bestellen
Klantenservice
Hij stuurde mij twee voorbeelden van hoe de afbeelding zou uitzien, ik koos een, maar uiteindelijk kreeg ik de andere, dus dat was een beetje jammer
Printen op afstand via internet met scherpe prijzen maar toch met persoonlijk advies en ondersteuning bij printwerk. Ideale combinatie.