Product kwaliteit

Kim van Hout

Helaas een slechte ervaring. Kleuren komen totaal niet overeen, kortom ik heb uiteindelijk niets aan mijn product. Door de slechte kwaliteit gewoon onbruikbaar.

snelle levering, snel contact.

kwaliteit drukwerk zeer matig in mijn geval.

Reactie PrinterPro.nl:

Beste,
Bedankt voor je feedback, graag hoor ik wat er niet goed is gegaan. Wellicht kan ik je helpen met het bestand of een eventuele herprint. Ik hoor het graag. Een fijne dag nog.

Rosman

Goed maar te ingewikkeld bestel process, heel omslachtig

kwaliteit en service

Bestelproces voor leken, website usability

Reactie PrinterPro.nl:

Beste,
Bedankt voor je feedback, en vervelend dat je niet helemaal uit onze website komt. Je kan altijd onze klantenservice bellen voor eventuele hulp. Echter moet ik er wel bij vermelden dat wij momenteel bezig zijn met onze nieuwe website. Hopelijk zal dit in het vervolg voor minder problemen zorgen. Een fijne dag nog.

renate stevens ontwerp

Ik had een strakke deadline, en moest veel verschillende documenten tegelijkertijd moet laten drukken. Snel kunnen schakelen aan de telefoon en uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht.

Ontzettend goede klantenservice, snelle levering en kwalitatief zeer goed!

Hanna

Top

Gratis kwaliteitscheck van mijn document

Maurice

Was echt top geregeld! Ik had een mindere kwaliteit poster verwacht voor de prijs die ik moest betalen, maar ze waren echt top en heel mooi gelukt! Op donderdag voor 15:00 besteld en de opdracht was... Was echt top geregeld! Ik had een mindere kwaliteit poster verwacht voor de prijs die ik moest betalen, maar ze waren echt top en heel mooi gelukt! Op donderdag voor 15:00 besteld en de opdracht was op vrijdag rond 11:00 al klaar.

Kwaliteit en prijs

Bij aankoop van verschillende soorten maten affiches wordt de prijs ineens heel hoog. Je kan beter dan 1 maat bestellen om het zo goedkoop mogelijk te houden, misschien dat daar wat aandacht naar kan.

Foorumi

1ste maal en laatste maal

snelheid

uitnodigingskaart niet evenwijdig of juist gecentreerd uitgesneden

Aart

Korte lijnen

Interne communicatie zou wat beter mogen

Nemotherm BVBA

Zeer tevreden. Snelle levering, goede communicatie en flexibiliteit

Snelle levering, goede communicatie en flexibiliteit

je verwacht niet dat je de opmerkingen pas aan het eind van de bestelling moet plaatsen. Hier kwam ik pas achter na telefonisch contact

Un4gettable Photography

Perfect! Pro-actieve hulp, geduldig, accuraat.

Geduldige ‘can-do’-houding.

Marjolein

Heel goed! De posters waren erg snel klaar, nog een dag eerder dan aangegeven. Bovendien zijn ze heel erg mooi geworden, zeer tevreden over de afdrukkwaliteit, de kleuren en het papier. Ook heel erg... Heel goed! De posters waren erg snel klaar, nog een dag eerder dan aangegeven. Bovendien zijn ze heel erg mooi geworden, zeer tevreden over de afdrukkwaliteit, de kleuren en het papier. Ook heel erg fijn dat ik ze om de hoek, in Delft, op kon halen.

Goede kwaliteit afdruk en heel snel.

Het uploaden van het bestand in het bestel proces ging niet in een keer goed. Een verkeerd geupload bestand nog wisselen voor een andere leidde tot een error pagina.