Product kwaliteit

Anastasiya Dusanska

Helemaal top!

Hele vriendelijke medewerkers! Denken echt met je mee

Op de website staat het adres van Den Haag dus ik was in de veronderstelling dat ik mijn bestelling daar kon ophalen. Uiteindelijk bleek dat niet het geval waardoor ik moest cancellen. Dit kan in de... Op de website staat het adres van Den Haag dus ik was in de veronderstelling dat ik mijn bestelling daar kon ophalen. Uiteindelijk bleek dat niet het geval waardoor ik moest cancellen. Dit kan in de toekomst voorkomen worden door meer info hierover te zetten op de website.

Mette Janssen-Groothuis

Heel goed

Snelheid, goede beschermende verpakking en kwaliteit ???

Nvt

Pascal

Goed, prima geleverd.

Het variabel printen van stickers was bijna nergens anders mogelijk. Jullie hebben dat prima gedaan, voor een goede prijs.

Niets cruciaals

TJ

Mooie producten, goede kwaliteit en snelle service.

Mooie prints, duidelijke instructies, snelle service.

Stephanie

Fijn bedrijf, snel, hoge kwaliteit en snelle service.

Als de makers denken dat een product niet mooi wordt bellen ze om te overleggen. Ze denken graag met je mee.

Eva

Positief, snelle service, goed verpakt

Snelle service

Eigen formaten voor posters

Coen

Goed duidelijk proces en goede service

Goede info en makkelijk bestel proces (ook voor particulieren)

Particulier

Supergoed, kun je ook 6 sterren geven?

De hele rooting en de volgorde van het bestelproces. De controle. De levering en de kwaliteit van het drukwerk. Etcetera.

Melani

Mooie stickers, verschrikkelijke servies. Mijn stickers waren niet op voorraad. Waardoor ik 2x voor niks naar de locatie Rotterdam ben gereden. Ik ben niet gebeld of gemaild dat ze niet konden... Mooie stickers, verschrikkelijke servies. Mijn stickers waren niet op voorraad. Waardoor ik 2x voor niks naar de locatie Rotterdam ben gereden. Ik ben niet gebeld of gemaild dat ze niet konden leveren op de afgesproken datum. Waardeloos en zonde van mijn tijd!

Mooie stickers

Klant op de hoogte houden als er iets veranderd!

Reactie PrinterPro.nl:

Beste Melani,
Beste Melani,
We hebben geprobeerd je te bereiken. We vinden het erg vervelend dat dit zo is gelopen en willen graag kijken hoe we het goed kunnen maken met je. Zou je ons even willen bellen op 010 - 281 01 35? Vriendelijke groet, Marjolein.

Alex Regenbogen

Prima! Hele mooie kwaliteit papier en dito druk.

Goed begeleid je eigen ontwerp laten drukken. Duidelijke instructies om feilloos materiaal aan te leveren. Volgende keer laat ik de proefdruk achterwege. Meer dan genoeg vertrouwen in deze werkwijze

Niks aan te merken, top!